Reprezentacija > Muška > A

Odlično pokriveni na svim pozicijama

Čop: "Hrvatska se ne
treba nikoga bojati"

22.05.2016.
Čop: "Hrvatska se ne treba nikoga bojati"
foto: Drago Sopta/HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Po dolasku u Sv. Martin na Muri, Duje Čop najavio je nastavak hrvatskih priprema za završni turnir u Francuskoj.

Hrvatska nogometna reprezentacija lijepo je dočekana u Sv. Martinu na Muri, gdje će odraditi jedan dio priprema za nastup na Europskom prvenstvu u Francuskoj ovog ljeta.

"Vjerujem da bi nas ovakav ugođaj dočekao u svim dijelovima Hrvatske, ovo nije vrijeme za podjele. Veselim se svakom treningu. Izbornik će nam najbolje pripremiti plan rada, a glavno je da smo opet svi zajedno", sažeo je napadač španjolske Malage Duje Čop.

Njegova je konkurencija u napadu oštra, no Čop je samopouzdan nakon dobrih partija u Primeri.

"Ne znam tko će otpasti, ne zamaram se time. Ja samo želim nastaviti ono što sam radio ove sezone, a Hrvatska je odlično pokrivena na svim pozicijama i to nas sve čini još boljima. Želimo se dokazati i zauzeti svoje pozicije. Naravno da se nadam minutaži, te da ću biti dio momčadi, ali to je izbornikova odluka. Svaki nam je trening prilika da se nametnemo", kaže.

Hrvatska će na europskoj smotri snage odmjeriti s Turskom, Češkom i Španjolskom u Skupini D.

"Sve su momčadi na EP-u kvalitetne, a naša je skupina među jačima. No, Hrvatska se nikoga ne treba bojati. Budemo li pravi, a nema razloga da ne budemo, mislim da ćemo napraviti dobar rezultat. Imamo kvalitetu i idemo utakmicu po utakmicu", zaključio je Čop.

Još vijesti