Natjecanja > Futsal

Uključeni predstavnici 1. i 2. HMNL

Novi sastav Komisije
za mali nogomet i
nogomet na pijesku

07.09.2016.
Novi sastav Komisije za mali nogomet i nogomet na pijesku
foto: Arhiva HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Nakon konzultacija i sastanaka koji su održani u prostorijama Hrvatskog nogometnog saveza pod ravnanjem tehničkog direktora Romea Jozaka, formiran je novi sastav Komisije za mali nogomet i nogomet na pijesku.

Po prvi su puta prvoligaški klubovi imali mogućnost predložiti svoja dva člana Komisije te su za Komisiju predložili predstavnika dubrovačkog Squarea (Maro Konjevoda) i predstavnika Osijeka (Ivica Vasilj).

Istodobno, drugoligaši su kao svog predstavnika predložili povjerenika 2. lige Jug Marinka Tadića Šutru. Izvršni odbor HNS-a imenovao je navedene kandidate kao i preostala četiri člana Komisije, uključujući predsjednika Komisije Borisa Durlena, članove Darija Skendera, Danijela Silića i Ivana Novaka te tajnika Romea Čižmešiju. Pridruženi član Komisije je i Ivica Đolo kao predsjednik plenuma klubova 1. HMNL.

foto: Arhiva HNS

Nakon formiranja Komisije, održan je i sastanak s Ivicom Blažičkom na temu suradnje s Hrvatskom nogometnom televizijom (HNTV). Blažičko je predstavio mogućnosti suradnje te su članovi Komisije upoznati s poboljšanjima koje bi trebalo napraviti kako bi se osigurali stalni prijenosi futsalskih natjecanja - lige, Kupa, završnice mladeži te A i U-21 reprezentacije.

Komisija je odradila i pripremne zadaće za naredne akcije - seminar delegata (17./18. rujna), seminar sudaca (23.-25. rujna) te početak prvenstva koji je zakazan za 30. rujna.

 

 

Još vijesti