HNL.hr

Odlazak trenera Modrih

Zlatko Kranjčar
podnio ostavku na
mjesto trenera Dinama

18.09.2016.
Zlatko Kranjčar podnio ostavku na mjesto trenera Dinama
foto: Drago Sopta/HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Nakon poraza Dinama od Rijeke u devetom kolu MAXtv Prve lige Zlatko Kranjčar podnio je ostavku na mjesto trenera hrvatskog prvaka.

Hrvatski prvak ove je nedjelje, u posljednjem susretu devetoga kola MAXtv Prve lige, poražen u derbiju na Rujevici 2:5. Zlatko Kranjčar po porazu je podnio ostavku na mjesto trenera Dinama.

"Sigurno da nije ugodno imati treći poraz zaredom. Mislim da smo 70-tih godina izgubili ovdje posljednji puta. Igrači to možda neće osjetiti koliko ja osjećam jer emocije su kod mene drugačije nego kod njih. Nakon poraza od Osijeka i Lyona medijski se potencirao moj neadekvatan učinak i rezultat. Prihvatio sam to, a nakon današnje utakmice došao je trenutak da nakon trećeg poraza zahvalim Dinamu što su me doveli i dali mi priliku. Nadam se da sam dolaskom napravio izlazak prema Europi i ovim se porazom opraštam. Zahvaljujem svima, igračima, publici i medijima", kazao je Kranjčar.

"Volim Dinamo i hrvatsku ligu. Dinamo je napravio europski rezultat, ušao u Ligu prvaka. Ovim posljednjim rezultatima ne mogu biti zadovoljan i logično je, zbog interesa Dinama i zato jer ga volim i želim da bude uspješan, da se sada maknem. Bio je veliki pritisak, izdržao sam to, ostvario rezultate u koje se nije vjerovalo i sada, još uvijek u pravo vrijeme, bolje je da se maknem i omogućim da netko drugi napravi bitan rezultat. Hvala svima. Rekao sam već ranije da ću se maknuti sam kada neću biti zadovoljan i sretan. Nesretan sam, žao mi je zog poraza. Da smo pobijedili Rijeku isto bih napravio", zaključio je Kranjčar.

Izvor: gnkdinamo.hr

Još vijesti