Natjecanja > Futsal

Predavanja i provjere znanja

Održan seminar
delegata 1. HMNL

19.09.2016.
Održan seminar delegata 1. HMNL
foto: Arhiva HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

U Delnicama je od 17. do 18. rujna održan seminar delegata 1. HMNL.

Delnice su ovoga vikenda bile domaćin seminara delegata 1. HMNL, a na koji je pozvano 19 delegata s liste 1. HMNL, dok dva delegata, Boško Vukušić iz Zagreba i Tomislav Rabotek iz Splita, nisu nazočila seminaru.

Seminaru su uz delegate nazočili i Boris Durlen, predsjednik Komisije za mali nogomet, Dario Skender, povjerenik natjecanja 1. HMNL, Edi Šunjić, povjerenik za određivanje sudaca 1. HMNL, Zlatko Nakić, disciplinski sudac 1. HMNL te Romeo Čižmešija, tajnik Komisije za mali nogomet, ujedno i organizator seminara.

Dario Skender na seminaru je sudjelovao i u ulozi predavača te je održao predavanje na temu analize rada delegata u natjecateljskoj godini 2015./2016., Edi Šunjić održao je predavanje o izmjenama i dopunama PNI za natjecateljsku godinu 2016./2017. te analizi pravila nogometne igre, a u ulozi predavača našao se i Zlatko Nakić. Dario Skender je uz Romea Čižmešiju održao i predavanje o radu u Comet sustavu HNS-a.

Program seminara odvijao se u tri smjera, prvi dio bio je analiza rada delegata u prethodnom periodu, drugi dio predavanje i edukacija, a treći dio provjera znanja kroz pisane testove. Svi su delegati bili uspješni u rješavanju testova.

Još vijesti