HNL.hr

Završen izbor za najboljeg igrača

Ahmed Said Said je
najbolji igrač
devetog kola MAXtv
Prve lige

20.09.2016.
Ahmed Said Said je najbolji igrač devetog kola MAXtv Prve lige
foto: Drago Sopta/HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Ove nedjelje završeno je deveto kolo MAXtv Prve lige, a u istom trojica igrača konkuriraju za najboljeg igrača kola.

Tko je najbolji igrač devetog kola MAXtv Prve lige?
Marko Vešović
20%
Ahmed Said Said
70%
Aljoša Vojnović
9%
Ukupno glasova: 471

Slavljem 4:0 nad Cibalijom Lokomotiva je ovoga petka otvorila deveto kolo domaćeg prvenstva. U subotu ga je nastavila Istra 1961 pobjedom 4:1 nad Interom iz Zaprešića, kao i Hajduk koji je s 4:0 bio bolji od Slaven Belupa. U nedjelju je Osijek s 3:0 svladao Split da bi Rijeka zatim u derbiju na Rujevici pobijedila Dinamo 5:2.

Marko Vešović iskazao se u pobjedi hrvatskog viceprvaka nad prvakom u derbiju na Rujevici. U 33. minuti Vešović je ubacio loptu, a Alexander Gorgon zabio je za domaćih 2:0 da bi se sam Vešović u listu strijelaca upisao u 50. minuti. Svoj drugi pogodak u susretu Vešović je postigao u 82. minuti kada osigurava 5:1 za Rijeku.

Ahmed Said Said s dva se gola iskazao u pobjedi Hajduka nad Slaven Belupom. Said je bio siguran za prvi pogodak domaćina u 37. minuti da bi u 71. minuti, po ubačaju Zvonimira Kožulja postavio i 2:0 za Hajduk.

Aljoša Vojnović u pobjedi Osijeka nad Splitom također je sudjelovao s dva pogotka. U 83. minuti Vojnović je po ubačaju Borne Barišića glavom zabio za 2:0 da bi pet minuta po svom prvom pogotku u susretu, a nakon proigravanja Domagoja Pušića, postavio i konačnih 3:0.

Još vijesti