Reprezentacija > Muška > A

Remi Barcelone, porazi Monaca i Sportinga

Rakitić i Čop zabili
Atleticu i Celti,
Subašić obranio
kazneni udarac

21.09.2016.
Rakitić i Čop zabili Atleticu i Celti, Subašić obranio kazneni udarac
foto: Drago Sopta/HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Ivan Rakitić i Duje Čop zatresli su u srijedu mreže u španjolskom prvenstvu, a Danijel Subašić u lokalnom je derbiju obranio kazneni udarac.

Reprezentativni vratar Danijel Subašić odigrao je svih 90 minuta u lokalnom derbiju Nice i Monaca, u kojemu je domaća momčad pobijedila 4:0 i osvojila sva tri boda.

Pogotke za momčad Nice postigli su dva puta Balotelli te Baysse i Plea, a potonji je u 84. minuti imao priliku i s bijele točke, no njegov je kazneni udarac Subašić obranio. Monaco je zbog isključenja Bakayoka susret završio s desetoricom, a na tablici nakon prvog ligaškog poraza sezone dijeli drugo mjesto s PSG-om.

 

U petom kolu Primere Sporting iz Gijona gostovao je kod Celte iz Viga, a domaćine je u 66. minuti u vodstvo doveo Mallo. Deset minuta prije kraja hrvatski napadač Duje Čop realizirao je udarac s 11 metara za poravnanje, no Aspas je u 87. minuti na isti način osigurao slavlje Celte (2:1).

Čop je igrao od početka do kraja utakmice.

Derbi kola odigran je na Camp Nou, gdje je Barcelona dočekala Atletico Madrid, a 0:0 na semaforu stajalo je do 41. minute, kada je Iniesta ubacio, a Ivan Rakitić glavom poslao loptu u mrežu za vodstvo Katalonaca.

 

U drugom je poluvremenu Atletico izjednačio preko Correje na konačnih 1:1, a Rakitić je odradio cijeli susret. Šime Vrsaljko nije kandidirao za sastav gostiju iz Madrida.

Još vijesti