HNL.hr

Gradski derbi u Kranjčevićevoj

Lokomotiva dočekuje
hrvatskog prvaka

23.09.2016.
Lokomotiva dočekuje hrvatskog prvaka
foto: Gordan Laušić
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Petak u sklopu desetog kola MAXtv Prve lige donosi dvoboj Lokomotive i Dinama u Kranjčevićevoj.

Lokosi Dinamo dočekuju sa sedmog mjesta na ljestvici s dva slavlja, dva neriješena rezultata i pet pretrpljenih poraza te osam osvojenih bodova, dok su ovoga tjedna u sklopu 1/16 Hrvatskog nogometnog kupa svladali Krk 2:1.

Modri u Kranjčevićevu odlaze kao treći sa šest pobjeda te po jednim remijem i porazom, kao i s 19 sakupljenih bodova te novim trenerom Željkom Sopićem koji je klupu preuzeo po odlasku Zlatka Kranjčara, a Modri su, pak, u sklopu 1/16 HNK-a pobijedili Veli Vrh 5:0.

"Čeka nas prvenstveni ogled s Lokomotivom. To nam je prva prvenstvena utakmica nakon Rijeke i nakon tri poraza u nizu. Naravno da neće biti lagano, ali gotovo sam uvjeren da ćemo postići rezultat koji nas zadovoljava, a to je pobjeda. Svejedno hoće li to biti "pola - nula" ili 5:0, sutra se piše samo pobjeda. Karimi i Matel su još uvijek ozlijeđeni, Stojanović ima manjih problema i mislim da neće biti u kadru za utakmicu u Kranjčevićevoj. Ostali su igrači svi zdravi i spremni za Lokomotivu", kazao je trener Dinama Sopić.

Susret desetog kola MAXtv Prve lige između Lokomotive i Dinama u Kranjčevićevoj je na rasporedu u 18 sati.

Izvor: gnkdinamo.hr

Još vijesti