HNS

Ekskluzivni intervju za HNTV

VIDEO: Ancelotti:
"Modrić je
fantastičan igrač"

11.10.2016.
VIDEO: Ancelotti: "Modrić je fantastičan igrač"
foto: Drago Sopta/HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Trener Bayern Münchena Carlo Ancelotti u razgovoru za HNTV posebno je pohvalio i istaknuo hrvatskog kapetana Luku Modrića te kazao nekoliko riječi o svojoj momčadi, ambicijama, kao i nogometu danas.

U ekskluzivnom razgovoru za Hrvatsku nogometnu televiziju, a u sklopu emisije Mali nogometni razgovori, trener Bayern Münchena Carlo Ancelotti novinarki Mili Horvat otkrio je razmišljanja o svojoj momčadi, ambicijama, pohvalio je Luku Modrića i prisjetio se drugih hrvatskih nogometaša s kojima je radio, usporedio lige i klubove u Europi i komentirao situaciju u nogometu danas.

"Osjećam se dobro jer je atmosfera u klubu dobra, klub je organiziran i momčad je odlična, imamo vrlo dobre igrače", kazao je Ancelotti.

"Za osvajanje Lige prvaka presudni su detalji. Želimo biti konkurentni u svim natjecanjima do samoga kraja, to je naš cilj, a ukoliko uspijemo i osvojiti naslove bit će odlično."

"Luku Modrića posebno pamtim, fantastičan je igrač i veznjak te mu želim sve najbolje. Od drugih hrvatskih igrača sjećam se Igora Tudora i Marija Stanića", dodao je trener Bayerna o hrvatskim nogometašima.

Ekskluzivni intervju s Carlom Ancelottijem pogledajte u video prilogu HNTV-a.

Još vijesti