Grassroots > Amateri

Slavlje hrvatskog predstavnika

NS Zagreb pobjedom
otvorio Kup regija

24.10.2016.
NS Zagreb pobjedom otvorio Kup regija
foto: HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Selekcija Nogometnog središta Zagreb u prvom je susretu Uefinog Kupa regija svladala domaćina turnira mađarsku Regiju Istok 4:0.

Regija Istok (Mađarska) - NS Zagreb 0:4 (0:3)

Uefa Kup regija, Kisvardai stadion, Mađarska.

Strijelci: 0:1 - Lovrić (16'), 0:2 - Lovrić (18'), 0:3 - Štulec (39'), 0:4 - Ćibarić (65')

NS Zagreb: Durdek, Mislimi (od 74' Mioković), Vrbat, Ivkovčić (od 74' Šimunić), Lovrić, Ćibarić, Štulec, Brujić (od 62' Vragolović), Ribić, Lihić, Švigir. Izbornik: Tomislav Gričar.

Hrvatski predstavnik u Uefinom natjecanju za amaterske momčadi, NS Zagreb, u prvom je kolu kvalifikacijskog turnira koji se održava u Mađarskoj, svladao domaćina Regiju Istok s 4:0.

Poveo je hrvatski predstavnik preko Kristijana Lovrića u 16. minuti da bi isti igrač dvije minute kasnije zabio i za Zagrebovih 2:0. U 39. minuti Željko Štulec je siguran za 3:0, dok konačnih 4:0 u 65. minuti postavlja Mario Ćibarić.

foto: HNS

Pred Zagrebom je za dva dana novi susret na turniru, a snage će od 13 sati odmjeriti s finskim East District Teamom koji je u prvom kolu s 3:0 svladao Sharur iz Azerbajdžana. Posljednje kolo turnira u petak, 28. listopada, također od 13 sati donosi dvoboj s momčadi Sharura.

Na završni turnir Kupa Regija, koji će se održati u lipnju 2017. godine, plasirat će se pobjednici osam kvalifikacijskih skupina.

Još vijesti

  • Hrvatska domaćin središnjeg kvalifikacijskog turnira

    08.12.2021.

    Hrvatska domaćin središnjeg kvalifikacijskog turnira

    Hrvatska će biti domaćin središnjeg kvalifikacijskog turnira Uefinog Kupa regija amaterskih reprezentacija.   Točan termin odigravanja utakmica bit će definiran do kraja ovog tjedna, a koja će...

  • Francuzi zaustavili NS Zagreb u obrani europske titule

    19.09.2018.

    Francuzi zaustavili NS Zagreb u obrani europske titule

    Momčad NS Zagreba neće sljedeće sezone imati priliku obraniti naslov pobjednika Uefinog Kupa regija - francuski predstavnik Ligue de Normandie osvojio je kvalifikacijski turnir u Hrvatskoj. Nakon...

  • Druga visoka kvalifikacijska pobjeda NS Zagreba

    16.09.2018.

    Druga visoka kvalifikacijska pobjeda NS Zagreba

    Hrvatski predstavnik u Uefinom Kupu regija, NS Zagreb, ubilježio je i drugu pobjedu na kvalifikacijskom turniru za plasman na samu završnicu. Nakon uvjerljivih 8:0 protiv litavskog Nevežisa u Sv...

  • Visoka pobjeda NS Zagreba na početku kvalifikacija

    13.09.2018.

    Visoka pobjeda NS Zagreba na početku kvalifikacija

    Branitelj europskog naslova, hrvatski prvak NS Zagreb uvjerljivom je pobjedom otvorio kvalifikacije za završni turnir Uefinog Kupa regija. NS Zagreb prošle se godine uspeo na europski tron i ponio...