Reprezentacija > Muška > A

Šahtar i Dynamo ubilježili pobjede

Novi pogodak Olića,
asistencije Vide i
Eduarda

27.11.2016.
Novi pogodak Olića, asistencije Vide i Eduarda
foto: Drago Sopta/HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

U ukrajinskom su nogometnom prvenstvu Domagoj Vida i Eduardo Alves da Silva upisali asistencije, a Ivica Olić ponovno je, po treći put zaredom, bio strijelac za München 1860.

Dynamo iz Kijeva pobijedio je u gostima momčad Volyna 4:1, zahvaljujući hat-tricku Moraesa te jednom golu Jarmolenka, a jedini je strijelac za domaćine bio Didenko na samom početku utakmice.

Asistent Moraesu za posljednji, četvrti pogodak Kijevljana bio je hrvatski reprezentativac Domagoj Vida, koji je sa svoje polovice terena poslao dugačku loptu svom napadaču. Vida je odigrao cijeli susret, a Dynamo je ostao na osam bodova zaostatka za vodećim Šahtarom.

Šahtar je, naime, nova tri boda osvojio na gostovanju kod Dnipra, a oba je pogotka za sastav iz Donecka postigao Kovalenko. U 39. minuti, za konačnih 2:0 asistirao mu je Eduardo Alves da Silva proigravanjem unutar kaznenog prostora. Eduarda je sredinom drugog poluvremena zamijenio Dentinho, a Darijo Srna nije nastupio.

U drugoj njemačkoj ligi vodeći je Braunschweig svladao München 1860 2:1, a jedini je strijelac za goste bio Ivica Olić u 72. minuti. Olić je odigrao cijelu utakmicu.

Još vijesti