Grassroots > Dječji i školski nogomet

Brojni polaznici na treninzima

Održana još četiri
nacionalna razvojna
kampa

30.11.2016.
Održana još četiri nacionalna razvojna kampa
foto: Arhiva HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

U studenome su nacionalni razvojni kampovi održani i u Karlovcu, Ludbregu, Rijeci i Skradinu.

Nacionalni razvojni kampovi za selekcije U-12 i U-13, odnosno dječake rođene 2004. i 2005. godine, te za djevojčice svih uzrasta, ponovno su održani u odličnoj radnoj atmosferi, pri čemu su odrađeni svi zacrtani treninzi i aktivnosti te su birani najbolji pojedinci za buduće selekcijske procese, uz izradu selektivnih kartona.

Domaćin karlovačkog kampa bio je NK Karlovac 1919, a održan je od 21. do 23. studenoga pod vodstvom područnog instruktora Tomislava Gričara. Sudjelovalo je ukupno 56 polaznika, od čega 15 djevojčica, a njihovim je treninzima prisustvovala i Marija Margareta Damjanović, HNS-ova instruktorica za ženski nogomet.

foto: Arhiva HNS

U istom je terminu održan i kamp u Ludbregu, uz domaćinstvo NK Podravine te nadzor područnog instruktora Stanislava Vugrinca. Kampu su prisustvovala ukupno 62 polaznika, od čega 26 djevojčica.

foto: Arhiva HNS

Na gradskom terenu u Rijeci okupila su se čak 72 polaznika, od čega 21 djevojčica, a kamp je vodio područni instruktor Mladen Ivančić.

foto: Arhiva HNS

Od 7. do 9. studenoga nacionalni je razvojni kamp održan i u Skradinu. Domaćin je bio NK SOŠK, uz vodstvo područnog instruktora Ivana Gudelja, a treniralo je ukupno 56 polaznika, od čega 16 djevojčica.

foto: Arhiva HNS

foto: Arhiva HNS

foto: Arhiva HNS

Još vijesti