Reprezentacija > Muška > U-17

Čolina zahvalio riječkoj publici

VIDEO: Franjić: "Dok
postoji šansa, mi
ćemo se boriti"

03.05.2017.
VIDEO: Franjić: "Dok postoji šansa, mi ćemo se boriti"
foto: Drago Sopta/HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Hrvatski reprezentativci do 17 godina David Čolina i Bartol Franjić prokomentirali su poraz u riječkom okršaju s Talijanima.

Prvog dana Europskog prvenstva U-17 tri su boda pripala Italiji te će mladi Vatreni u subotu protiv Turske krenuti u novi lov na pobjedu.

"Čestitam i suigračima i Italiji na odličnoj utakmici. Pokazali smo kako se igra za Hrvatsku, na svakoj lopti i u svakom duelu dokazivali smo kako se treba boriti za ovaj dres. Naposljetku je presudio taj jedan detalj, sitnica", rekao je Bartol Franjić govoreći o pogotku Keana u 78. minuti.

"Vidi se da je Kean odličan igrač. Analizirali smo i njega i cijelu momčad Italije, pokrivali smo pozicije na kojima ih je najteže čuvati i uglavnom smo uspijevali u tome. Istina je da smo na kraju malo pali, ali dugo smo se dobro držali. Ispunili smo sve izbornikove zahtjeve", dodao je Franjić.

Hrvatski reprezentativci niti ne pomišljaju odustati od borbe za drugi krug:

"Dok god postoji šansa, mi ćemo se boriti. Dat ćemo sve od sebe, počevši od utakmice s Turskom, i nadamo se dobrom rezultatu te vjerujemo u prolazak skupine".

David Čolina također žali zbog obrambenog propusta koji je presudio susret.

"To je bio trenutak nepažnje. Dali smo sve od sebe, i hvala publici što nas je podržala. Nadam se da su oni zadovoljni, a mi idemo dalje utakmicu po utakmicu. Idemo se sad pripremiti za Tursku, idemo po pobjedu", kaže. 

Posebne je pohvale zaslužio vratar Kotarski: "On je vrhunski vratar, drži nas na životu kad nam je najteže. Uspio je obraniti pet ili šest zicera, ali nažalost onaj zadnji nije uspio".

Još vijesti