Grassroots > Amateri

Hrvati na krovu Europe

VIDEO - Štulec:
"Odigrali na visokoj
razini", Adžić: "Bilo
je fenomenalno"

10.07.2017.
VIDEO - Štulec: "Odigrali na visokoj razini", Adžić: "Bilo je fenomenalno"
foto: UEFA / Sportsfile
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Po povratku u domovinu s osvojenim trofejem Kupa regija, kapetan Željko Štulec i strijelac ključnog pogotka Toni Adžić podijelili su svoje dojmove.

NS Zagreb osvojio je naslov najbolje amaterske momčadi Europe finalnom pobjedom nad irskim Munster/Connachtom (1:0) na završnom turniru u Istanbulu.

"Hvala svima, jer svi smo odigrali na visokoj razini. Bilo je teško, sparno, 12 dana nismo bili kod kuće, ali svi su nas sada dočekali i presretni smo. Ne možemo opisati ovaj doživljaj", poručio je kapetan Željko Štulec nakon povratka u Zagreb.

Hrvatski je predstavnik odlično odradio kvalifikacije, a potom je u Turskom upisao tri pobjede i remi u četiri utakmice.

"U kvalifikacijama u Mađarskoj također smo dominirali - imali smo sve tri pobjede uz gol-razliku 12:0 - te sam imao dobar osjećaj prije puta u Tursku. Činilo se da bismo mogli do velikog rezultata, i to se naposljetku ostvarilo", dodao je Štulec.

Toni Adžić postigao je ukupno tri pogotka u Istanbulu, uključujući i onaj u finalu.

"Hvala stručnom stožeru, suigračima i trenerima. Bili smo odlična momčad, držali smo se zajedno. Uživao sam, bilo je to odlično iskustvo. Jako sam zadovoljan svojom igrom i postignutim pogocima, a fenomenalno je bilo zabiti i u finalu", ispričao je.

 

Još vijesti

  • Hrvatska domaćin središnjeg kvalifikacijskog turnira

    08.12.2021.

    Hrvatska domaćin središnjeg kvalifikacijskog turnira

    Hrvatska će biti domaćin središnjeg kvalifikacijskog turnira Uefinog Kupa regija amaterskih reprezentacija.   Točan termin odigravanja utakmica bit će definiran do kraja ovog tjedna, a koja će...

  • Francuzi zaustavili NS Zagreb u obrani europske titule

    19.09.2018.

    Francuzi zaustavili NS Zagreb u obrani europske titule

    Momčad NS Zagreba neće sljedeće sezone imati priliku obraniti naslov pobjednika Uefinog Kupa regija - francuski predstavnik Ligue de Normandie osvojio je kvalifikacijski turnir u Hrvatskoj. Nakon...

  • Druga visoka kvalifikacijska pobjeda NS Zagreba

    16.09.2018.

    Druga visoka kvalifikacijska pobjeda NS Zagreba

    Hrvatski predstavnik u Uefinom Kupu regija, NS Zagreb, ubilježio je i drugu pobjedu na kvalifikacijskom turniru za plasman na samu završnicu. Nakon uvjerljivih 8:0 protiv litavskog Nevežisa u Sv...

  • Visoka pobjeda NS Zagreba na početku kvalifikacija

    13.09.2018.

    Visoka pobjeda NS Zagreba na početku kvalifikacija

    Branitelj europskog naslova, hrvatski prvak NS Zagreb uvjerljivom je pobjedom otvorio kvalifikacije za završni turnir Uefinog Kupa regija. NS Zagreb prošle se godine uspeo na europski tron i ponio...