HNS > Županijski savezi

Erceg i Pezo predsjednici

Čestitke novim
rukovodstvima ŽNS-a

25.08.2017.
Čestitke novim rukovodstvima ŽNS-a
foto: Drago Sopta/HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Županijski nogometni savezi splitsko-dalmatinske i dubrovačko-neretvanske županije dobili su u kolovozu nova rukovodstva.

Blaž Pezo izabran je za predsjednika ŽNS-a Dubrovačko-neretvanskog te su mu tom prigodom predsjednik HNS-a Davor Šuker i izvršni direktor Damir Vrbanović uputili čestitku u kojoj, između ostaloga, stoji:

"Budući da je općepoznato da ste afirmirani sportski djelatnik uvjereni smo da će i naša suradnja biti konstruktivna za dobrobit nogometa u Vašoj županiji, odnosno u Hrvatskoj."

Marko Erceg izabran je, pak, za novog predsjednika Nogometnog saveza Županije splitsko-dalmatinske.

"Veselimo se zajedničkoj i konstruktivnoj suradnji te djelovanju u korist nogometaša, trenera, klubova, sudaca i drugih nogometnih aktera unutar splitsko-dalmatinske županije kao i hrvatskog nogometa općenito. Splitsko-dalmatinska županija tradicionalno je važno središte hrvatskog nogometa koje je dalo mnoge velike nogometaše i nogometne djelatnike. Zajednički nam je cilj omogućiti daljnji razvoj nogometa u Županiji i osnaživanje te uspješne uloge dalmatinskog nogometa u hrvatskoj nogometnoj obitelji", stoji u čestitki Davora Šukera i Damira Vrbanovića.

Još vijesti