HNS > Ulaznice

Pozdravite Vatrene na otvorenom treningu

Počinje prodaja
ulaznica na
maksimirskim
blagajnama, istok
rasprodan

05.11.2017.
Počinje prodaja ulaznica na maksimirskim blagajnama, istok rasprodan
foto: Drago Sopta/HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Ulaznice za prvu utakmicu dodatnih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo između Hrvatske i Grčke od ponedjeljka možete nabaviti i na blagajnama stadiona Maksimir, a u večernjim satima Vatrene možete pozdraviti na otvorenom treningu.

Hrvatska - Grčka
Dodatne kvalifikacije za SP 2018.
9. studenoga 2017., 20:45
Stadion Maksimir, Zagreb.
Ulaznice

Hrvatska reprezentacija pokušat će po deseti puta izboriti plasman na veliko natjecanje, a svoje peto svjetsko prvenstvo Vatreni love protiv reprezentacije Grčke.

Prvi ogled na rasporedu je 9. studenoga u 20:45 sati na stadionu Maksimir u Zagrebu. Ulaznice za utakmicu dostupne su putem interneta, a prodaja ulaznica na blagajnama stadiona Maksimir počinje u ponedjeljak, 6. studenoga u 12:00 sati. Blagajne stadiona Maksimir bit će otvorene svaki dan od 12:00 do 18:00 sati. 

Hrvatski nogometni savez ujedno poziva sve zainteresirane navijače na otvoreni trening hrvatske reprezentacije koji će biti održan u ponedjeljak 6. studenoga u 20:00 sati, na prvi dan okupljanja. Vatreni će održati javni trening na igralištu Hitrec Kacian, ispod istočne tribine maksimirskog stadiona.

Navijači će tako imati priliku izbliza vidjeti trening hrvatskih reprezentativaca predvođenih kapetanom Lukom Modrićem i dati im podršku uoči odlučujućih utakmica u borbi za plasman na Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

Na trening će se moći ući s ulaznicama koje se mogu preuzeti na ovoj poveznici, uz ispunjavanje imena, prezimena i datuma rođenja. Nakon unosa podataka, ulaznice treba ispisati na vlastitom pisaču.

HRVATSKA - GRČKA

Zagreb, stadion Maksimir, 9. studenoga 2017., 20:45 sati

POVEZNICA: Portal za ulaznice

Tribina / cijena ulaznice

Tribina Zapad dolje / 200 kuna
Tribina Istok / 100 kuna (RASPRODANO!)
Tribina Sjever dolje / 60 kuna

Ulaznice je moguće putem interneta kupiti na portalu za ulaznice do srijede 8. studenoga u 12:00 sati (odnosno do iskorištenja raspoloživosti ulaznica). Blagajne stadiona Maksimir bit će otvorene svaki dan od 6. studenoga od 12:00 do 18:00 sati.

Jedna (1) osoba može kupiti najviše četiri (4) ulaznice. Kupac ulaznica putem interneta mora biti hrvatski državljanin, a osim svojih podataka kupac je dužan dati i podatke o drugim gledateljima za koje kupuje ulaznice, pri čemu ostali gledatelji ne moraju biti hrvatski državljani.

Još vijesti