Reprezentacija > Muška > A

Modrić izborio jedanaesterac, Pjaca hvata formu

Brozović i Perišić
dali doprinos
pobjedi, Santini
igrač odluke protiv
Bordeauxa

25.11.2017.
Brozović i Perišić dali doprinos pobjedi, Santini igrač odluke protiv Bordeauxa
foto: Drago Sopta/HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Marcelo Brozović i Ivan Santini ugradili su po jedan pogodak u pobjede svojih klubova, a Ivan Perišić priključio se asistencijom. Luka Modrić osigurao je Real Madridu odlučujući kazneni udarac, a Marko Pjaca upisao je pak dvije asistencije za drugu momčad Juventusa.

Inter je u posljednjem susretu subotnjeg programa Serie A gostovao kod Cagliarija te se kući vraća sa sva tri boda u džepu, zahvaljujući pobjedi 3:1.

Prednost je crno-plavima osigurao Icardi u 29. minuti, na asistenciju Ivana Perišića, a u 55. minuti - samo dvije minute po svom ulasku na teren - Marcelo Brozović povratnu loptu Candreve šalje u mrežu za 2:0. Konačni su ishod režirali Pavoletti i još jednom Icardi, a Perišić je odigrao svih 90 minuta.

Po oporavku od ozljede, Marko Pjaca nastavlja nastupati za drugu momčad Juventusa, koja je u subotu pobijedila Sassuolo 3:2. Pjaca je pritom ubilježio dvije asistencije te zaradio pohvale talijanskih medija za svoju partiju.

Kapetan reprezentacije Luka Modrić sudjelovao je u pobjedi svog Real Madrida nad Malagom 3:2 od 62. minute, kada je ušao umjesto Isca. Petnaestak minuta prije kraja, pri rezultatu 2:2, izborio je kazneni udarac nakon kojeg Ronaldo postiže pobjedonosni pogodak za Kraljevski klub. Mateo Kovačić ostao je na klupi za pričuve.

U 14. kolu francuskog nogometnog prvenstva, Caen je na svom terenu pobijedio Bordeaux 1:0, a strijelac odlučujućeg pogotka bio je hrvatski napadač Ivan Santini. Mrežu je zatresao glavom u 23. minuti, a igrao je od početka do kraja utakmice.

Još vijesti