HNS

Predsjednik HNS-a u Sarajevu

Šuker uz Čeferina u
posjetu Bosni i
Hercegovini

30.11.2017.
Šuker uz Čeferina u posjetu Bosni i Hercegovini
foto: NSBiH
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Predsjednik HNS-a i član Izvršnog odbora Uefe, Davor Šuker, posjetio je zajedno s predsjednikom Uefe Aleksandrom Čeferinom Nogometni savez Bosne i Hercegovine.

Čelni čovjek Europske nogometne federacije, Aleksander Čeferin, doputovao je u srijedu u Sarajevo, u posjet Nogometnom/Fudbalskom savezu Bosne i Hercegovine. 

Uz druge uvažene goste, s Čeferinom je u Sarajevu boravio i član Izvršnog odbora Uefe, predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker.

Delegacija Uefe i NFSBiH u četvrtak se sastala i s predstavnicima Predsjedništva Bosne i Hercegovine te Vijećem ministara Bosne i Hercegovine.

foto: NSBiH

Uefin predsjednik Aleksander Čeferin nekoliko je riječi posvetio i nadolazećim izborima za predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza.

"U cijelosti ćemo poštovati odluku HNS-a. Podupiremo HNS i onoga tko je zakonito izabrani predsjednik, a zasad je to Davor Šuker. U taj se izbor ne mogu miješati ni UEFA niti FIFA, kao što ne može ni politika. To bi bilo protivno statutima".

Dotaknuo se i problema huliganizma na stadionima u regiji: "UEFA se teško bori s tim problemom. Kazne možda nisu jedino moguće sredstvo, jasno je i da je potrebno odgajati mlade pa vidjeti u budućnosti može li se drugačije".

Još vijesti