HNL.hr

Vodeća momčad svladala Zaprešićane

Cibalia slavila kod
Lokomotive, Olmo za
kasnu pobjedu Dinama

03.12.2017.
Cibalia slavila kod Lokomotive, Olmo za kasnu pobjedu Dinama
foto: Gordan Laušić
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

U nedjeljnom programu Hrvatski Telekom Prve lige pobjede su upisali Cibalia, na gostovanju kod Lokomotive, te Dinamo, kod kuće protiv Intera.

Lokomotiva - Cibalia 1:3 (0:1)

Vinkovčani su do pete ovosezonske pobjede stigli na gostovanju kod Lokomotive u Zagrebu, a poveli u 38. minuti, kada je Ikić glavom zatresao mrežu za 1:0.

Na isti je način uzvratio Kolinger petnaestak minuta prije kraja, da bi potom u 81. i 88. minuti Štrkalj i Galić okončali dvije Cibalijine akcije za slavlje 3:1.

Lokomotiva je nakon treće uzastopne utakmice bez pobjede ostala na 22 osvojena boda te drži šestu poziciju, dok se Cibalia primaknula sedmoplasiranom Slaven Belupu na samo tri boda zaostatka.

Dinamo - Inter Zaprešić 1:0 (0:0)

Vodeća momčad prvenstva, zagrebački Dinamo, ubilježio je na Maksimiru nova tri ligaška boda zahvaljujući kasnom pogotku (1:0) protiv Intera iz Zaprešića.

Mreže su, naime, mirovale sve do 83. minute, kada je ubacio Lecjaks, a lopta je završila kod Olma, koji s desetak metara iskosa pogađa za pobjedu Modrih.

Dinamo je tako zadržao 12 bodova prednosti ispred prvih pratitelja, Hajduka i Osijeka, te 15 bodova prednosti ispred branitelja naslova Rijeke. Zaprešićani su peti s 23 osvojena boda.

Još vijesti