Reprezentacija > Muška > A

Momčad Ivana Leke uvjerljivo prva

Andrijašević zabio
vodećem Bruggeu, Čop
asistent protiv
Anderlechta

28.01.2018.
Andrijašević zabio vodećem Bruggeu, Čop asistent protiv Anderlechta
foto: Drago Sopta/HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

U 24. kolu belgijskog prvenstva Franko Andrijašević postigao je pogodak prvoplasiranom sastavu lige, a Duje Čop ubilježio asistenciju protiv uglednog suparnika, trećeg na ljestvici.

Nogometaši Genta svladali su u nedjelju vodeći Club Brugge, momčad pod vodstvom Ivana Leke, a mrežu gostiju načeo je u 65. minuti Franko Andrijašević, koji je igrao od prve minute te odradio cijeli susret.

U 78. minuti Gigot je propustio realizirati kazneni udarac za Gent, no Kalu je zatresao mrežu za konačnih 2:0 i potvrdu osvajanja sva tri boda.

Lovre Kalinić branio je za Gent svih 90 minuta, dok je u Lekinom sastavu Ivan Tomečak zauzeo mjesto u početnoj jedanaestorici. U 74. minuti zamijenio ga je Dennis.

Standard iz Liege remizirao je kod kuće s Anderlechtom 3:3, pri čemu je Duje Čop u 24. minuti asistirao Luyindami za drugi pogodak domaće momčadi. Čopa je u samoj završnici dvoboja zamijenio Djenepo.

Club Brugge vodi na tablici s 57 bodova, Gent je četvrti s 39 bodova, dok Standard iz Liegea drži desetu poziciju s 30 bodova.

Još vijesti