HNS > Ulaznice

27. ožujka u Dallasu

Obavijest o
ulaznicama za susret
Vatrenih s Meksikom

08.02.2018.
Obavijest o ulaznicama za susret Vatrenih s Meksikom
foto: Drago Sopta/HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Hrvatska i Meksiko susrest će se 27. ožujka u Dallasu, a ulaznice su dostupne putem službene stranice Ticketmastera.

U sklopu priprema za Svjetsko prvenstvo u Rusiji ovog ljeta, hrvatska nogometna reprezentacija u ožujku će otputovati na pripremnu turneju u Sjedinjene Američke Države. U Miamiju će 23. ožujka odmjeriti snage s Peruom, dok će 27. ožujka u Dallasu ponovno igrati s Meksikom.  

Stadion AT&T u Arlingtonu kraj Dallasa jedan je od najvećih u Sjedinjenim Američkim Državama te može primiti i do 100.000 gledatelja, ovisno o događaju. Od otvorenja 2009. godine dom je popularnih Dallas Cowboysa (NFL), a krasi ga između ostaloga i pomični krov. Ugostio je spektakle poput Super Bowla XLV, NBA All-Star utakmice i završnog turnira NCAA košarke, kao i brojne koncerte. 

Ulaznice za hrvatske navijačke sektore puštene u prodaju na službenim stranicama Ticketmastera.

Prijateljska utakmica Hrvatske i Meksika igra se u službenom terminu Fife, a obje se reprezentacije nalaze među 20 najboljih na svijetu - Vatreni su na 15. poziciji Fifine ljestvice, dok su Meksikanci samo dvije pozicije iza Dalićevih izabranika.

"Hrvatska je jedna od najboljih europskih momčadi, pogotovo u napadačkom nogometu, a doći će s najboljim igračima, uključujući Modrića. Stoga će biti fantastično sučeliti im se, stilovi su nam slični i navijači će uživati. Hrvatska će pokušati kontrolirati utakmicu dodavanjima, slično kao što to čini Njemačka", poručio je meksički izbornik Juan Carlos Osorio. Meksiko će na SP-u zaigrati u skupini s Njemačkom, Švedskom i Južnom Korejom.

U dosadašnjih pet ogleda, Hrvatska je pobijedila u sve tri prijateljske utakmice, dok je Meksiko slavio u oba dvoboja na svjetskim smotrama. Posljednji dvoboj datira iz svibnja 2017. godine, kada su Hrvati u Los Angelesu pobijedili 2:1.

Još vijesti