HNS > Ulaznice

Nogometne zvijezde igraju za djecu

Prodaja ulaznica za
humanitarni spektakl
u Ženevi

13.02.2018.
Prodaja ulaznica za humanitarni spektakl u Ženevi
foto: UEFA
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

UEFA je u suradnji s Ujedinjenim narodima pustila u prodaju ulaznice za humanitarnu utakmicu koja je na rasporedu 21. travnja u Ženevi.

Ženeva će 21. travnja 2018. godine u 16:00 sati ugostiti humanitarnu nogometnu utakmicu u organizaciji Uefe i Ujedinjenih naroda, u kojoj će sudjelovati brojne zvijezde iz raznih zemalja.

Kapetani momčadi bit će Figo i Ronaldinho, treneri Ancelotti i Deschamps, a pravdu će dijeliti Pierluigi Collina. Potvrđeni su i nastupi Cafua, Djorkaeffa, Hierra, Litmanena, Piresa, Trezegueta i drugih, a konačan popis igrača bit će poznat uskoro.

Ulaznice su dostupne na stranici www.ticketcorner.ch, a mogu se nabaviti po cijeni od 10, 17 i 22 švicarska franka. Prihod od utakmice namijenjen je Uefinoj zakladi za djecu i pripadajućim humanitarnim i razvojnim projektima.

"Nogomet može znatno utjecati na ljudske živote, stoga je sjajno vidjeti takve zvijezde ujedinjene radi pravih stvari. Čvrsto sam uvjeren da naš sport može imati ključnu ulogu u društvenim promjenama te je ovakva humanitarna utakmica odličan primjer kako nogomet može činiti dobro. Radujem se prisustvovati tom susretu", poručio je predsjednik Uefe Aleksander Čeferin. 

Još vijesti