Natjecanja > Hrvatski kup

Pripreme za finale Kupa

Predsjednik Šuker s
delegacijom HNS-a u
Vinkovcima

10.04.2018.
Predsjednik Šuker s delegacijom HNS-a u Vinkovcima
foto: Arhiva HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Delegacija Hrvatskog nogometnog saveza predvođena predsjednikom Davorom Šukerom posjetila je danas Vinkovce gdje će biti odigrana finalna utakmica Hrvatskog nogometnog kupa.

Vinkovci će 23. svibnja biti nogometno središte Hrvatske - na stadionu HNK Cibalia susrest će se Dinamo i Hajduk u finalu Hrvatskog kupa.

Tim povodom danas je u Vinkovcima boravila delegacija Saveza u kojoj su uz predsjednika HNS-a Davora Šukera bili član Izvršnog odbora Dubravko Galović, direktor natjecanja i infrastrukture Marijan Kustić i pomoćnik izvršnog direktora za organizaciju događaja Zoran Cvrk.

Pridajući veliku važnost ovom događaju, delegaciju Saveza u Vinkovcima su dočekali župan Vukovarsko-srijemske županije Božo Galić, gradonačelnik Vinkovaca Ivan Bosančić te Josip Kuterovac, predsjednik ŽNS-a i Cibalije te član Izvršnog odbora HNS-a.

Tema razgovora bili su svi aspekti organizacije zahtjevne utakmice kao što je finale Hrvatskog kupa, a dogovoreni su i svi detalji radova na stadionu odnosno potrebnih zahvata na infrastrukturi radi održavanja ove utakmice.

Još vijesti