HNS > Ulaznice

Putem interneta

Prodaja ulaznica za
utakmice u Portugalu
i Španjolskoj

03.09.2018.
Prodaja ulaznica za utakmice u Portugalu i Španjolskoj
foto: Drago Sopta/HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Na stranicama saveza domaćina mogu se kupiti ulaznice za susrete koje će Hrvatska početkom rujna igrati na gostovanjima u Portugalu i Španjolskoj.

Nakon povijesnog uspjeha osvajanjem srebra na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, Vatreni kreću u novi natjecateljski ciklus. Portugalski grad Faro i aktualni europski prvak Portugal bit će prvi domaćin svjetskim doprvacima 6. rujna (19:45 po lokalnom vremenu) u prijateljskoj utakmici. Pet dana poslije u prvoj utakmici novog Uefinog natjecanja, Ligi nacija, Hrvatska će gostovati u španjolskom Elcheu (20:45 po lokalnom vremenu). Hrvatskoj će to u ovoj godini to biti već peti susret s nekim od bivših svjetskih prvaka, nakon Brazila, Argentine, Engleske i Francuske. 

Za obje utakmice su domaćini otvorili posebni kanal na svojim internetskim stranicama gdje hrvatski navijači mogu kupiti ulaznice:

PORTUGAL - HRVATSKA

Faro, Estádio Algarve, prijateljska utakmica, 6. rujna, 19:45 LT

POVEZNICA: Ulaznice za hrvatske navijače nalaze se na poveznici na dnu stranice.

Cijena ulaznice: 10 EUR

Ulaznice je moguće kupiti isključivo putem gornje poveznice na internetskim stranicama Portugalskog nogometnog saveza. U jednoj kupovini moguće je kupiti najviše dvije ulaznice. Preuzimanje ulaznica bit će na dan utakmice na stadionu Algrave ispod Sjeverne tribine, u blizini ulaza broj 9, gdje će hrvatski navijači ući na stadion.

ŠPANJOLSKA - HRVATSKA

Elche (Alicante), Estadio Martínez Valero, UEFA Liga nacija, 11. rujna, 20:45 LT

POVEZNICAUlaznice za hrvatske navijače

Cijena ulaznice: 27,54 EUR

Ulaznice je moguće kupiti isključivo putem gornje poveznice na internetskim stranicama Španjolskog nogometnog saveza. U jednoj kupovini moguće je kupiti najviše četiri ulaznice. Plaćanje je kreditnom karticom, no važno je upozoriti da kreditna kartica s kojom se kupuje mora biti izdana u zemlji iz koje se kupuju ulaznice (IP adresa). Nakon kupnje, ulaznice se odmah preuzimaju na internetskim stranicama i treba ih isprintati (print-at-home).

Još vijesti