Reprezentacija > Muška > A

Vratar na maksimumu

Kalinić: "Hrvatska
je sada momčad u
stvaranju, ali igrat
će dobro"

07.09.2018.
Kalinić: "Hrvatska je sada momčad u stvaranju, ali igrat će dobro"
foto: Drago Sopta/HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Lovre Kalinić preuzeo je nakon Danijela Subašiću ulogu "jedinice" u hrvatskoj reprezentaciji te stao na vrata protiv Portugala.

Španjolska - Hrvatska
Liga nacija, A-Liga, Skupina 4
11. rujna 2018., 20:45
Stadion Martinez Valero, Elche.

Remi s europskim prvakom

"Znali smo koliko je Portugal kvalitetan, i još smo mi bili u ponešto 'šarenom' sastavu u odnosu na Svjetskog prvenstvo, ali smo pokazali da se i tako možemo nositi s velikim momčadima. Imali su Portugalci svoje šanse, bolje nego mi, ali nastavimo li ovako, mislim da će Hrvatska igrati dobro. Mi smo sada momčad u stvaranju, normalne su oscilacije u igri. Ja uvijek želim dati svoj maksimum i toj je moj put"

Slijedi Španjolska

"Španjolci su momčad za puno poštovanje, ali moramo gledati sebe i dati svoj maksimum te pokušati uzeti što nam se pruža. Osjećamo da smo viceprvaci svijeta, imamo svoju kvalitetu i trebamo se tako postaviti. Naravno, teren je mjerilo i treba biti pravi"

Izbornikova pravila

"S našim izbornikom uvijek je relativno opuštena atmosfera, bez pritiska, ali znamo i sami kako se ponašati u nekim situacijama - poput toga da se mobiteli ne koriste za vrijeme ručka, to nam nitko ne treba govoriti"

"Bliski susret" s Vidom

"S Vidom je sve u redu, sve je na kraju dobro prošlo. Ja volim izaći na dubinske lopte i srećom sam uspio donekle povući nogu pa nije bilo teže ozljede"

Još vijesti