HNS > Ulaznice

Uskoro počinje internetska prodaja

Informacije o
prodaji ulaznica za
utakmicu protiv
Azerbajdžana

08.08.2019.
Informacije o prodaji ulaznica za utakmicu protiv Azerbajdžana
foto: Drago Sopta/HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Internetska prodaja ulaznica za utakmicu hrvatske reprezentacije protiv Azerbajdžana počet će u ponedjeljak, 12. kolovoza.

Vatreni će se u sklopu Europskih kvalifikacija susresti s reprezentacijom Azerbajdžana 9. rujna na stadionu Bakcell Arena u Bakuu. Utakmica će početi u 20:00 sati po lokalnom vremenu (odnosno 18:00 sati po hrvatskom vremenu), a ulaznice za utakmicu hrvatski navijači moći će kupiti isključivo putem interneta na sljedećoj poveznici.

Prodaja ulaznica počet će 12. kolovoza u 12 sati te će trajati do 19. kolovoza u 12 sati (ili do isteka zaliha). Ulaznice će hrvatskim navijačima biti dostavljene na adresu koju unesu u prijavi za kupnju ulaznica, a dostava će započeti krajem kolovoza. Osobno preuzimanje ulaznica nije moguće niti u Hrvatskoj ni u Azerbajdžanu.

Pravo na kupovinu ulaznica imaju isključivo državljani Republike Hrvatske, bez obzira na adresu prebivališta, uz popunu osobnih podataka (ime i prezime, datum rođenja, broj putovnice ili osobne iskaznice te adresa kupca).

Jedna osoba može kupiti najviše četiri (4) ulaznice. Osim svojih podataka, kupac unosi i podatke o drugim navijačima za koje kupuje ulaznice, pri čemu ostali navijači ne moraju nužno biti državljani Republike Hrvatske.

Cijena ulaznica: 20 kn

Još vijesti