HNS > Ulaznice

Sve ulaznice su personalizirane

Informacije o kupnji
ulaznica za utakmice
protiv Slovačke i
Gruzije

28.10.2019.
Informacije o kupnji ulaznica za utakmice protiv Slovačke i Gruzije
foto: Drago Sopta/HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

U utorak 29. listopada s početkom u 12:00 sati počinje prodaja ulaznica za utakmicu protiv Slovačke koja će 16. studenoga biti odigrana na stadionu HNK Rijeka, a ulaznice za utakmicu protiv Gruzije koja se igra 19. studenoga u Puli moći će se  kupiti od 4. studenoga. 

Napomena: ulaznice za utakmicu protiv Slovačke su rasprodane.

Posljednji kvalifikacijski susret za EURO 2020. hrvatski reprezentativci odigrat će protiv Slovačke 16. studenog na stadionu HNK Rijeka (Rujevica), s početkom u 20:45 sati. Uz kvalifikacijsku utakmicu, Vatreni će na pulskoj Aldo Drosini odigrati prijateljski susret s reprezentacijom Gruzije.

Prodaja ulaznica putem interneta te na blagajnama stadiona HNK Rijeka za utakmicu protiv Slovačke počela je u utorak 29. listopada u 12 sati.

Prodaja ulaznica za utakmicu protiv Gruzije počinje 4. studenoga putem interneta te u Fan Shopu NK Istra 1961 na stadionu Aldo Drosina. Radno vrijeme fan shopa je od 9 do 19 sati radnim danima te od 9 do 17 sati subotom i nedjeljom.

Ulaznice će putem interneta biti dostupne na portalu za ulaznice, a detaljne informacije o prodaji ulaznica te cijenama ulaznica možete pronaći na ovoj poveznici.

Ovim putem još jednom podsjećamo navijače kako jedna osoba može kupiti najviše četiri ulaznice. Sve ulaznice za navedene utakmice bit će personalizirane. Pri kupovini ulaznica na blagajnama potrebno je predočiti presliku osobnog dokumenta za svaku osobu. Također, pri kupovini putem interneta, kupac osim svojih podataka unosi i podatke o drugim navijačima za koje kupuje ulaznice

Upozoravamo navijače kako će pri ulasku na stadion redari provjeravati točnost osobnih podataka na ulaznicama te kako će navijačima koji pokušaju ući na stadion s ulaznicom na drugo ime ulaz biti onemogućen. Stoga upozoravamo navijače da ne kupuju ulaznice na "crnom tržištu" s drugim podacima na ulaznici. 

Još vijesti