HNS > Županijski savezi

Svečanost u Koprivnici

Otvorene nove
prostorije NS-a
Koprivničko-križevačke
županije

30.09.2020.
Otvorene nove prostorije NS-a Koprivničko-križevačke županije
foto: Drago Sopta/HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

U Koprivnici su svečano otvorene nove prostorije Nogometnog saveza Koprivničko-križevačke županije.

foto: Drago Sopta/HNS

Na prigodnoj svečanosti sudjelovali su izvršni direktor Hrvatskog nogometnog saveza Marijan Kustić, dopredsjednik HNS-a i predsjednik NS-a Koprivničko-križevačke županije, Robert Markulin, savjetnici predsjednika HNS-a, Zorislav Srebrić i Stjepan Merkaš, direktor Damir Vrbanović, koordinator natjecanja Neven Šprajcer, odnosno koprivničko-križevački župan Darko Koren. Poseban gost bio je izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić.

U ime predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza, Davora Šukera, i svoje osobno ime nazočnima se obratio izvršni direktor HNS-a, Marijan Kustić.

“Sve pohvale mom suradniku Robertu Markulinu, jednom od najuspješnijih predsjednika Koprivničko-križevačkog županijskog saveza u njegovoj povijesti, čovjeku koji se uvijek svesrdno trudi pomagati  nogometu na tom području. Uvjeren sam da ćemo i u budućnosti pomagati svim našim savezima diljem Lijepe naše i otvarati nove prostorije, poput ovih u Koprivnici”, rekao je Marijan Kustić. 

Robert Markulin bio je silno ponosan na činjenicu da Nogometni savez Koprivničko-križevačke županije ima novi dom.

 “Čovjek u životu može biti ponosan kad se nešto napravi i ostvari i kad to nešto ostane. Ovo je zalog za 60 klubova iz naše županije, za šest tisuća registriranih igrača i mislim da će klubovi i savez u ovom prostoru biti zbrinuti idućih nekoliko desetljeća”, poručio je Markulin.   

foto: Drago Sopta/HNS

Još vijesti