Natjecanja > Futsal

Ždrijeb 1/8 finala futsalske LP

Olmissum protiv
KPRF-a

22.01.2021.
Olmissum protiv KPRF-a
foto: HINA
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Malonogometaši Olmissuma u osmini finala Lige prvaka igrat će protiv ruskog KPRF-a, Omišani će biti domaćini aktualnom ruskom prvaku i trećeplasiranoj momčadi prošlogodišnjeg izdanja elitnog europskog klupskog natjecanja. Susret će se najvjerojatnije igrati u subotu, 20. veljače.

 

Bez obzira na snagu protivnika, trener Olmissuma, Duje Maretić, ne želi se uoči utakmice odreći ambicija.

“Izvukli smo vrlo jakog protivnika koji je prošle sezone izgubio od osvajača Barcelone i to tek poslije izvođenja kaznenih udaraca. Moje je mišljenje da je KPRF, uz Barcelonu i Sporting, i ove sezone jedan od glavnih kandidata za osvajanje naslova. Riječ je, praktički, o ruskoj reprezentaciji, pojačanoj za odlične brazilske i španjolske igrače.”, kaže Maretić čijoj će momčadi prednost biti domaći teren.

“Poklopilo se da već treću europsku utakmicu igramo na domaćem terenu pa ispada da je Omiš centar Europe, ha, ha, ha… Šalu na stranu, nastojat ćemo se maksimalno pripremiti nastojeći sakriti svoje i razotkriti mane protivnika. Vjerujem da ćemo biti na našoj razini, a u tom slučaju sve je moguće.”, istaknuo je Maretić.

Parovi osmine finala futsalske Lige prvaka: Inter (Špa) - Kherson (Ukr), Aktobe (Kaz) - Dobovec (Slo), Kairat Almaty (Kaz) - United Galati (Rum), Olmissum (HRV) - KPRF (Rus), Benfica (Por) - Berettyoujfalu (Mađ), Ugra Yugorsk (Rus) - Vitis (Lit), Barcelona (Špa) - ACCS Asnières Villeneuve 92 (Fra), Sporting (Por) - Chrudim (Češ).

Još vijesti