Grassroots > Veterani

Nastup selekcije
veterana HNS-a u
humanitarnoj akciji

10.12.2013.
Nastup selekcije veterana HNS-a u humanitarnoj akciji
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS
Pod pokroviteljstvom Grada Bjelovara i organizacijskog odbora, održana je humanitarna akcija za pomoć Mirku Lovriću u njegovoj najvećoj borbi, Borbi za život! Mirko Lovrić, šesnaestogodišnji učenik TUPŠ Bjelovar i kapetan kadetske ekipe NK Bjelovar, obolio je od teškog oblika leukemije i trenutno se nalazi u zagrebačkom KBC "Rebro" na liječenju.

Reviji malonogometnih utakmica pred prepunim gledalištem u ŠSD u Bjelovaru pridružila se i selekcija veterana HNS-a koja je u srazu s "Vatrenima" (selekcija nacionalnih manjina Bjelovarsko-bilogorske županije) odigrala neodlučeno 1-1. Znatno mlađi domaćini poveli su već na samom početku utakmice, da bi selekcija veterana HNS-a nakon velikog broja prigoda i čudesnih obrana domaćeg vratara, ipak pred kraj utakmice zgoditkom Alena Peternaca izjednačila rezultat na 1-1! Uoči samog susreta kapetan selekcije veterana HNS-a Ardian Kozniku uručio je poklon dres s posvetom kao i prikupljena financijska sredstva sestri oboljelog Mirka, Ani Lovrić. Prigodni pokloni uručeni su i od predstavnika domaćina "Vatrenih", NK Slaven Belupo Koprivnica, kadeta NK Dinamo Zagreb kao i od suca utakmice Brune Marića.

Za selekciju veterana HNS-a nastupili su: Vatroslav Mihačić, Samir Toplak, Alen Mrzlečki, Zoran Kastel, Nenad Stražanac, Krešo Žinić, Branko Hucika, Ardian Kozniku, Slađan Ašanin, Alen Peternac, Krešimir Čivrag, izbornik; Robert Uroić

Još vijesti