Natjecanja > Futsal

Zahvala iz Nyona

Uefa čestitala na
organizaciji
završnice futsalske
Lige prvaka u Zadru

19.05.2021.
Uefa čestitala na organizaciji završnice futsalske Lige prvaka u Zadru
foto: UEFA
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Na adresu izvršnog direktora Hrvatskog nogometnog saveza, Marijana Kustića, stigla je zahvala Europske nogometne federacije Uefe za organizaciju završnice futsalske Lige prvaka, koja je nedavno održana u Zadru.

 

U pismu zahvale glavnog tajnika Uefe, Theodorea Theodoridisa, krovna europska nogometna organizacija čestitala je HNS-u na uspješnoj organizaciji završnog turnira futsalske Lige prvaka u izazovnim vremenima pandemije koronavirusa. Theodoridisovu zahvalu prenosimo u cijelosti:

Poštovani g. Kustić,

U ime UEFA-e, željeli bismo izraziti naše iskrene čestitke Hrvatskom nogometnom savezu na velikom uspjehu završnice UEFA Futsal Lige prvaka 2021. u Zadru, pri čemu je, nakon četiri uzbudljiva dana natjecanja – krunu prvaka ponio Sporting Clube de Portugal.

Željeli bismo također iskoristiti ovu prigodu i zahvaliti vašem savezu na preuzimanju organizacije ove priredbe, unatoč trenutno iznimno teškim izazovima povezanima s epidemijom. Izbor Zadra koji je zamijenio Zagreb, bila je odlična odluka, a to potvrđuju i poruke primljene od svih osam klubova finalista.

Domaćinstvo takvog turnira, ne samo da zahtijeva ogroman rad, već i značajnu osobnu predanost. Svi djelatnici Hrvatskog nogometnog saveza koji su sudjelovali u organizaciji pokazali su iznimne profesionalne vještine, te bismo svima koji su bili uključeni u organizaciju željeli izraziti naše najiskrenije zahvale.

Theodore Theodoridis

Glavni tajnik

Još vijesti