HNS > Županijski savezi

Novi dom u Kranjčevićevoj

Video: Svečano
otvorene nove
prostorije ZNS-a

16.09.2021.
Video: Svečano otvorene nove prostorije ZNS-a
foto: ZNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Zagrebački nogometni savez svečano je otvorio nove prostorije ispod zapadne tribine stadiona u Kranjčevićevoj ulici.

 

Jedan od najvećih nogometnih saveza, koji broji čak 116 klubova i više od 15 tisuća nogometašica i nogometaša, a koji je lani proslavio stotu obljetnicu, preselio je u Kranjčevićevu iz Frankopanske.

“Otvorili smo nove prostorije na kultnom mjestu, gdje su igrale generacije velikih igrača, ali i na stadionu na kojem je Zagreb 2002. godine slavio povijesni naslov prvaka Hrvatske. Zahvaljujem Gradu Zagrebu i Ustanovi za upravljanje sportskim objektima na suradnji i realizaciji ovog projekta u koji je uloženo više od milijun kuna”, rekao je predsjednik Zagrebačkog nogometnog saveza i izvršni direktor HNS-a, Tomislav Svetina.

Svečano otvaranje novih prostorija uveličao je i predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, Marijan Kustić, koji je ZNS-u poželio puno sreće i uspjeha u daljnjem radu.

foto: ZNS

“Lijepo je vidjeti nove prostorije ZNS-a, koji je oduvijek imao velik značaj u kontekstu razvoja zagrebačkog, ali i hrvatskog nogometa. Vjerujem da će novi dom u Kranjčevićevoj biti zamašnjak svijetloj budućnosti velike zagrebačke nogometne obitelji”, poručio je Marijan Kustić.

Svečanosti otvaranja svjedočio je i zamjenik zagrebačkog gradonačelnika, Luka Korlaet, ali i mnoga eminentna imena zagrebačkog i hrvatskog nogometa, poput nekadašnjeg izbornika Vatrenih, Miroslava Blaževića, i sadašnjeg izbornika hrvatske U-21 reprezentacije, Igora Bišćana. Na svečanosti su bili i savjetnici predsjednika HNS-a, Zorislav Srebrić i Stjepan Merkaš, koordinator natjecanja Neven Šprajcer, predstavnici zagrebačkih klubova i ostali gosti.

foto: ZNS

Još vijesti