HNS

Od 28. studenog do 24. prosinca 2021.

Pravila i opći
uvjeti adventskih
nagradnih natječaja
HNS-a

27.11.2021.
Pravila i opći uvjeti adventskih nagradnih natječaja HNS-a
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Hrvatski nogometni savez organizira adventsko darivanje za navijače i pratitelje na društvenoj platformi Instagram, kroz koje će navijači moći osvojiti vrijedne nagrade, poput sportske opreme, dresa reprezentacije, potrošačkih kartica, noćenja u luksuznim hotelima, avionskih karata, ulaznica za utakmice i više. Ovdje možete pronaći Pravila i opće uvjete navedenih adventskih nagradnih natječaja.

Opis i svrha adventskih nagradnih natječaja

Hrvatski nogometni savez u studenom i prosincu 2021. godine organizira 27 adventskih nagradnih natječaja (u nastavku: „adventski nagradni natječaji“), koji će biti održani putem službenog korisničkog računa Hrvatskog nogometnog saveza na društvenoj platformi Instagram. Ime navedenog korisničkog računa jest @hns_cff (u nastavku: „službeni račun HNS-a“), a navedeni račun javno je dostupan putem poveznice https://www.instagram.com/hns_cff.

Kroz navedene adventske nagradne natječaje, HNS će svakog dana tijekom adventa 2021. godine putem svojeg službenog računa podijeliti jednu ili više nagrada.

Podaci o organizatoru adventskih nagradnih natječaja

Organizator adventskih nagradnih natječaja jest Hrvatski nogometni savez, Ulica grada Vukovara 269A, 10 000 Zagreb, Hrvatska (u nastavku: „HNS“).

Trajanje adventskih nagradnih natječaja

Adventski nagradni natječaji bit će održani između 28. studenog i 24. prosinca 2021. godine. Podaci o nagradi te načinu i specifičnim pravilima sudjelovanja za svaki od navedenih adventskih nagradnih natječaja bit će objavljeni svakog dana adventa u 10:00 sati na službenom računu HNS-a te će u tome trenutku započeti navedeni nagradni natječaj.

Svaki nagradni natječaj završit će odabirom i objavom dobitnika na službenom računu HNS-a do 23:59 sati narednoga dana.

Sudionici adventskih nagradnih natječaja

Sudjelovanje u svim adventskim nagradnim natječajima je besplatno. Smatra se kako svi sudionici svojim sudjelovanjem u adventskim nagradnim natječajima potvrđuju kako su upoznati s uvjetima i pravilima adventskih natječaja.

U adventskim nagradnim natječajima mogu sudjelovati sve fizičke osobe koje su korisnici društvene platforme Instagram te koje su starije od 13 godina, s iznimkom onih adventskih nagradnih natječaja čije nagrade uključuju proizvode koji su namijenjeni isključivo odraslim osobama (npr. korištenje osobnog automobila, alkoholni proizvodi), u kojima stoga mogu sudjelovati samo punoljetni korisnici društvene platforme Instagram, što će biti dodatno naglašeno u odgovarajućim objavama na službenom računu HNS-a.

Potencijalni dobitnici adventskih nagradnih natječaja koji su mlađi od 18 godina moraju dostaviti pisanu privolu svojih roditelja ili skrbnika, kroz koju roditelj ili skrbnik potvrđuje kako je suglasan s dostavom osobnih podataka i adrese dobitnika adventskog nagradnog natječaja kako bi mu bila dostavljena nagrada.

Adventski nagradni natječaji otvoreni su prema međunarodnim sudionicima, s iznimkom onih adventskih nagradnih natječaja čije nagrade nije moguće i/ili izvedivo dostaviti izvan Republike Hrvatske, koji će stoga biti otvoreni isključivo za sudionike koji imaju stalno prebivalište u Republici Hrvatskoj, što će biti dodatno naglašeno u odgovarajućim objavama na službenom računu HNS-a. 

Jedna osoba ne može osvojiti više od jedne nagrade za vrijeme trajanja svih adventskih nagradnih natječaja. Sudionici su slobodni sudjelovati u više adventskih nagradnih natječaja i/ili kroz dijeljenje sadržaja više puta sudjelovati u pojedinom adventskom nagradnom natječaju, no ne mogu biti nagrađeni više od jedanput.

Kada sudjelovanje u određenom adventskom nagradnom natječaju uključuje dijeljenje fotografskog i/ili video sadržaja na korisničkom računu sudjelujućeg korisnika, u navedenom nagradnom natječaju mogu sudjelovati isključivo oni korisnici čiji je sadržaj javno vidljiv, odnosno čiji su korisnički računi otvoreni za javnost.

U nagradnim natječajima ne mogu sudjelovati zaposlenici HNS-a i/ili članovi njihovih užih obitelji, što uključuje roditelje, braću, sestre, djecu i supružnike. Kada nagradu za određeni adventski nagradni natječaj pruža jedan od komercijalnih partnera HNS-a, u navedenom natječaju također ne mogu sudjelovati zaposlenici navedenog komercijalnog partnera i/ili članovi njihovih užih obitelji, što uključuje roditelje, braću, sestre, djecu i supružnike.

Nagrade

Podaci o nagradi za svaki adventski natječaj bit će objavljeni svakodnevno na službenom računu HNS-a, u 10:00 sati. Po objavi podataka o nagradi na navedenom službenom računu, opis nagrade bit će dodan i u Pravila i opće uvjete adventskih nagradnih natječaja HNS-a.

Nagradni natječaj 1 (28. studenog): nogometna lopta proizvođača Nike s potpisima hrvatskih reprezentativaca

Nagradni natječaj 2 (29. studenog): muško odijelo proizvođača JOOP koje je prikazano u reklamnoj kampanji s hrvatskim reprezentativcima te koje dobitnik preuzima osobno u dućanu Heraldi na adresi Frankopanska ulica 6, 10 000 Zagreb

Nagradni natječaj 3 (30. studenog): crveno-bijela jakna za himnu proizvođača Nike iz aktualne kolekcije opreme hrvatske reprezentacije. U slučaju nedostupnosti određene veličine jakne za himnu, dobitniku će biti ponuđeni drugi artikli iz aktualne kolekcije opreme hrvatske reprezentacije koji su dostupni u traženoj veličini.

Nagradni natječaj 4 (1. prosinca): 2x 180 vrećica čipsa proizvođača Čipi Čips u 5 različitih okusa

Nagradni natječaj 5 (2. prosinca): 3 x bijele majice proizvođača Nike s motivom vezanim za plasman na Svjetsko prvenstvo 2022. godine

Nagradni natječaj 6 (3. prosinca): probno korištenje Hyundai Kona N automobila između 17. i 24. siječnja 2022. godine, uz plaćeno gorivo. Dobitnik preuzima i vraća vozilo na adresi tvrtke Hyundai Hrvatska, Ljubljanska avenija 4C, Zagreb.

Nagradni natječaj 7 (4. prosinca): 5 x HNS-ov kalendar za 2022. godinu

Nagradni natječaj 8 (5. prosinca): 2x Nike PHANTOM VSN ELITE DF FG kopačke ili drugi model Nikejevih kopački u slučaju nedostupnosti navedenog modela u traženoj veličin

Nagradni natječaj 9 (6. prosinca): majica s kapuljačom proizvođača Nike iz aktualne kolekcije opreme hrvatske reprezentacije. U slučaju nedostupnosti određene veličine majice s kapuljačom, dobitniku će biti ponuđeni drugi artikli iz aktualne kolekcije opreme hrvatske reprezentacije koji su dostupni u traženoj veličini

Nagradni natječaj 10 (7. prosinca): nosiljka Ožujskog piva na koju je moguće personalizirati imenom dobitnika nagradnog natječaja, brendirana majica dugih rukava, brendirana majica kratkih rukava, brendirane čarape, brendirana kapa sa šiltom

Nagradni natječaj 11 (8. prosinca): 2x četiri ulaznice na glavnoj tribini za domaću utakmicu hrvatske A reprezentacije po izboru dobitnika (ako je moguć dolazak navijača s obzirom na epidemiološke mjere u tom trenutku). Nagradu je potrebno iskoristiti do kraja 2023. godine.

Nagradni natječaj 12 (9. prosinca): poklon paket mliječnih proizvoda proizvođača Puđa

Nagradni natječaj 13 (10. prosinca): jakna za kišu proizvođača Nike iz aktualne kolekcije opreme hrvatske reprezentacije. U slučaju nedostupnosti određene veličine jakne za kišu, dobitniku će biti ponuđeni drugi artikli iz aktualne kolekcije opreme hrvatske reprezentacije koji su dostupni u traženoj veličini

Nagradni natječaj 14 (11. prosinca): potrošačka kartica Konzuma u vrijednosti 1000 HRK, koju dobitnik može iskoristiti u svim prodavaonicama Konzuma u Republici Hrvatskoj

Nagradni natječaj 15 (12. prosinca): komplet proizvođača Nike (crveno-bijeli dres, hlačice i štucne) za djecu u dobi između 6 mjeseci i 3 godine iz aktualne kolekcije opreme hrvatske reprezentacije. U slučaju nedostupnosti određene veličine kompleta za malu djecu, dobitniku će biti ponuđeni drugi artikli iz aktualne kolekcije opreme hrvatske reprezentacije. 

Nagradni natječaj 16 (13. prosinca): tenisice Air Force 1 proizvođača Nike s posebnim motivom šahovnice te s mogućnosti dodavanja imena ili inicijala dobitnika na tenisice

Nagradni natječaj 17 (14. prosinca): bijela pamučna majica proizvođača Nike s motivom grba Hrvatskog nogometnog saveza. U slučaju nedostupnosti određene veličine navedene majice, dobitniku će kao zamjenska nagrada biti ponuđeni drugi slični artikli

Nagradni natječaj 18 (15. prosinca): ---

Nagradni natječaj 19 (16. prosinca): ---

Nagradni natječaj 20 (17. prosinca): ---

Nagradni natječaj 21 (18. prosinca): ---

Nagradni natječaj 22 (19. prosinca): ---

Nagradni natječaj 23 (20. prosinca): ---

Nagradni natječaj 24 (21. prosinca): ---

Nagradni natječaj 25 (22. prosinca): ---

Nagradni natječaj 26 (23. prosinca): ---

Nagradni natječaj 27 (24. prosinca): ---

Način sudjelovanja i odabira dobitnika

Način sudjelovanja i kriteriji za odabir dobitnika svakog adventskog nagradnog natječaja bit će objavljeni u objavi o natječaju na službenom računu HNS-a, koja će biti objavljena u 10:00 sati na dan kada se održava navedeni nagradni natječaj. 

Obavijest dobitnika adventskih nagradnih natječaja te obveze za preuzimanje nagrade

Dobitnik i/ili dobitnici svakog nagradnog natječaja bit će odabrani do 23:59 sati idućega dana u odnosu na dan kada su na službenom računu HNS-a objavljeni podaci o nagradi i upute za sudjelovanje u nagradnom natječaju. Ime korisničkog/ih računa dobitnika također će biti objavljeno/a i putem opcije „Instagram Story“ na službenom profilu HNS-a, a Hrvatski nogometni savez dobitnika i/ili dobitnike također će obavijestiti o dobitku nagrade te načinu preuzimanja nagrade kroz direktnu poruku sa službenog računa HNS-a na platformi Instagram.

Dobitnik je dužan potvrditi kako ispunjava sve uvjete za sudjelovanje u relevantnom adventskom nagradnom natječaju te dostaviti sve nužne podatke za preuzimanje nagrade unutar 48 sati od trenutka kada mu je poslana obavijest o osvajanju adventskog nagradnog natječaja. Ako dobitnik ne dostavi navedene podatke unutar 48 sati, nagrada mu neće biti uručena te Hrvatski nogometni savez zadržava pravo za dodjeljivanje nagrade drugom dobitniku i/ili korištenje nagrade u druge svrhe. 

Hrvatski nogometni savez obvezuje se držati povjerljivima sve osobne podatke za preuzimanje nagrada koje zaprimi od dobitnika adventskih nagradnih natječaja podijele te ih čuvati u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka.

Kod nagrade koje će biti poslane poštom, Hrvatski nogometni savez smatrat će poštansku povratnicu kao dokaz o uspješno preuzetoj nagradi. Za nagrade koje je potrebno osobno preuzeti, kao dokaz preuzimanja nagrade smatrat će se potpisana izjava o preuzimanju nagrade.

Dostupnost pravila

Pravila adventskih nagradnih natječaja javno su dostupna na poveznici

Izuzimanje odgovornosti

Hrvatski nogometni savez ne preuzima nikakvu odgovornost za potencijalne tehničke poteškoće ili tehničke smetnje koje mogu utjecati na sudjelovanje u adventskim nagradnim natječajima, kao ni za bilo kakve posljedice sudjelovanja u adventskim nagradnim natječajima i korištenja nagrada adventskih nagradnih natječaja. 

Završne odredbe

Sve odluke o dobitnicima adventskih nagradnih natječaja koje donesu Hrvatski nogometni savez i/ili komercijalni partneri HNS-a koji sudjeluju u organizaciji određenog adventskog nagradnog natječaja su konačne. 

Hrvatski nogometni savez zadržava pravo na izmjene u Pravilima i uvjetima adventskih nagradnih natječaja, o kojima će svi sudionici biti obaviješteni putem službene internetske stranice HNS-a.

Hrvatski nogometni savez ograđuje se od bilo kakve odgovornosti za sadržaj kojeg u sklopu adventskih nagradnih natječaja dijele sudionici navedenih natječaja. 

Sudionici adventskih nagradnih natječaja dužni su osigurati kako imaju sva potrebna ovlaštenja i prava za objavu bilo kakvog fotografskog, video, i/ili tekstualnog sadržaja kojeg će podijeliti u sklopu adventskih nagradnih natječaja.

Sudjelovanjem u adventskim nagradnim natječajima kroz javno dijeljenje sadržaja, sudionici potvrđuju kako su suglasni s korištenjem navedenog fotografskog, video, i/ili tekstualnog sadržaja od strane Hrvatskog nogometnog saveza u svrhu objave dobitnika adventskih nagradnih natječaja i/ili u promotivne svrhe bez ikakve dodatne naknade za sudionika.

Kada sudjelovanje u određenom adventskom nagradnom natječaju iziskuje dijeljenje sadržaja s HNS-om od strane sudionika, Hrvatski nogometni savez automatski će iz adventskog nagradnog natječaja isključiti sve sudionike koji podijele fotografski, video, i/ili tekstualni sadržaj koji sadrži i/ili se poziva na bilo kakve rasističke, seksističke, ksenofobične, nasilne, vulgarne i/ili na bilo način diskriminirajuće poruke, znakove i/ili druge elemente. Hrvatski nogometni savez zadržava pravo na uklanjanje neprimjerenog i/ili uvredljivog sadržaja te autorima takvog sadržaja zabraniti daljnje sudjelovanje u adventskim nagradnim natječajima.

Ako postoji osnovana sumnja da određeni korisnik u sklopu sudjelovanja u adventskim nagradnim natječajima koristi fotografski, video i/ili tekstualni materijal koji je pod tuđim vlasništvom ili da na neki drugi nepravedan način pokušava osvojiti bilo koji adventski nagradni natječaj (npr. kroz kupovanje automatskih komentara ili lajkova), HNS zadržava pravo na diskvalificiranje navedenog sudionika.

U slučaju bilo kakvih sporova koji proizlaze iz adventskih nagradnih natječaja te koji se ne mogu sporazumno razriješiti, nadležan je sud u Zagrebu.

Odredbe iznesene u ovim Pravilima i općim uvjetima adventskih nagradnih natječaja vrijede od dana objave na službenoj internetskoj stranici HNS-a, odnosno od 27. studenog 2021. godine.

Još vijesti