Natjecanja > Futsal

Elitno kolo futsalske Lige prvaka

Olmissum protiv
europskog prvaka
Sportinga

01.12.2021.
Olmissum protiv europskog prvaka Sportinga
foto: Olmissum
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Hrvatski prvak Olmissum utakmicom protiv Sportinga u četvrtak od 20 sati otvara nastup u skupini Elitnog kola futsalske Lige prvaka.

 

Omišane u dvorani Joao Rocha u Lisabonu čeka dvoboj s aktualnim europskim prvakom, domaćinom skupine u kojoj igraju i Sinara Ekaterinburg i Hovocubo.

“Ždrijeb nam je dodijelio europskog prvaka i sigurno jednu od najboljih momčadi u ovom trenutku. Bit će veliki izazov u izravnom okršaju sa Sportingom vidjeti gdje smo, u svakom slučaju bit će veliki užitak igrati protiv Guitte, Merlima, Zickyja, Cavinata... Sporting nas sigurno neće podcijeniti, preozbiljni su da bi si tako nešto dopustili, oni su “strojevi”. Ono što me raduje jest činjenica da se kod naših igrača osjeća pozitivna trema, želimo doživjeti ozračje u toj čuvenoj dvorani i nemamo namjeru unaprijed izvjesiti bijelu zastavu. Nastojat ćemo pružiti što veći otpor i pokušati iskoristiti i najmanju sitnicu koja bi nam mogla ići u prilog”, rekao je trener Olmissuma, Duje Maretić.

Utakmicu između Sportinga i Olmissuma izravno će prenositi Hrvatska nogometna televizija.

Omišane u nastavku natjecanja očekuju dvoboji protiv Sinare iz Jekaterinburga (3. prosinca) i nizozemskog Hovocuba (5. prosinca). Samo će pobjednik skupine izboriti plasman na Final Fouru.

Još vijesti