Natjecanja > Futsal

Svladani Kazahstanci

Odlučujuća pobjeda
Futsal Pule: Dva
hrvatska kluba u
Elitnom kolu Lige
prvaka!

30.10.2022.
Odlučujuća pobjeda Futsal Pule: Dva hrvatska kluba u Elitnom kolu Lige prvaka!
foto: CROPIX
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Turnir Glavnog kola futsalske Lige prvaka u Makarskoj završen je hrvatskim trijumfom - Novo vrijeme i Futsal Pula Stanoinvest izborili su mjesto među 16 najboljih europskih klubova.

Nakon što je domaćin, Novo vrijeme, plasman u Elitno kolo Lige prvaka osigurao već nakon drugog kola, pobjedom u međusobnom ogledu s Puljanima, Futsal Pula Stanoinvest sastala se s kazahstanskim Ayatom u presudnom ogledu posljednjeg kola.

Puljani su odličnom partijom pobijedili 5:2, pri čemu je dvostruki strijelac bio Moravac, a po jedan su pogodak dodali Baisel, Grbić i Milanović.

Potom je Novo vrijeme izašlo na teren odmjeriti snage s europskim doprvakom Sportingom, koji je uvjerljivo slavio 7:0 i potvrdio osvajanje prvog mjesta. Vrijedi istaknuti i kako su igrači makarskog kluba u dresovima kluba iz Pule bodrili svoje sunarodnjake u odlučujućoj utakmici.

Uz Sporting, Novo vrijeme i Futsal Pulu Stanoinvest, u Elitnom će kolu igrati još Palma, Sporting Anderlecht, Kairat Almaty, Barca, Luxol St. Andrews, Dobovec, Benfica, Uragan, United Galati, Chrudim, Citta di Eboli, Piast Gliwice i Loznica. Ždrijeb skupina na rasporedu je u četvrtak, 3. studenoga.

Futsalska Liga prvaka, Glavno kolo, Skupina 2:
1. Sporting 9
2. Novo vrijeme 4
3. Futsal Pula Stanoinvest 3
4. Ayat 1

 

Još vijesti