Natjecanja > Futsal

Finale HMNK-a

Puljani i Šibenčani
zaključuju futsalski
spektakl u Domu
sportova

20.02.2023.
Puljani i Šibenčani zaključuju futsalski spektakl u Domu sportova
foto: CROPIX
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Stanoinvest Futsal Pula i Šibenik 1983 večerašnjim će finalnim susretom od 18.30 sati u dvorani II zagrebačkog Doma sportova zaključiti futsalski spektakl Hrvatskog malonogometnog kupa u organizaciji HNS-a i uz domaćinstvo Futsal Dinama.

 

Stanoinvest Futsal Pula, klub osnovan 2016. godine, aktualni je viceprvak države i sudionik ovosezonske Lige prvaka. Puljani su četvrtfinale izborili pobjedama nad Crnicom u četvrtfinalu (3:0) i Murterom u polufinalu (6:3). Puljani se nadaju osvojiti svoj prvi trofej Hrvatskog malonogometnog kupa, a momčad Nijaza Mulahmetovića danas može stići i do drugog trofeja sezone budući da su početkom iste osvojili Hrvatski superkup.

Šibenik 1983, klub osnovan 2017. godine, drugoligaš je koji je do finala stigao premostivši sve prepreke nakon boljeg raspucavanja šesteraca. Šibenčani su u šesnaestini finala tako izbacili Goricu nakon 5:5 u redovnom vremenu, u osmini finala slavili su kod Vrgorca također nakon boljeg raspucavanja šesteraca (2:2 u redovnom vremenu), a precizni u raspucavanju bili su i protiv domaćina završnice, Futsal Dinama, u četvrtfinalu (3:3 u redovnom vremenu) i branitelja naslova Novog Vremena u polufinalu (2:2 u redovnom vremenu).

Današnji pobjednik prvi put će u svojoj povijesti osvojiti Hrvatski malonogometni kup. 

Ulaznice za finalni dan HMNK-a po cijeni od 5 eura moguće je kupiti na blagajni Doma sportova II od 17:30 sati ili online putem platforme Core Event.

Izravni prijenos finala je na MAXSportu 1.

foto: CROPIX

Još vijesti