HNS > Ulaznice

Kvalifikacije za UEFA Euro 2024™

Prodaja ulaznica za
utakmicu Hrvatska -
Wales

03.03.2023.
Prodaja ulaznica za utakmicu Hrvatska - Wales
foto: Drago Sopta/HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

U petak 3. ožujka počela je prodaja ulaznica za predstojeću utakmicu hrvatske nogometne reprezentacije protiv Walesa u okviru kvalifikacijskog ciklusa za Europsko prvenstvo u Njemačkoj 2024. godine.

Hrvatska nogometna reprezentacija 25. ožujka od 20:45 sati na stadionu Poljud u Splitu protiv Walesa igra kvalifikacijsku utakmicu za UEFA Euro 2024™.

Prodaja ulaznica organizirana je isključivo putem interneta i to po sljedećim cijenama:

Ulaznice u pretprodaji do 24. ožujka:

Zapad sredina: 30 eura
Zapad: 25 eura
Istok sredina: 20 eura
Istok: 15 eura
Sjever: 12 eura

Ulaznice na dan utakmice 25. ožujka:

Zapad sredina: 33 eura
Zapad: 27 eura
Istok sredina: 23 eura
Istok: 20 eura
Sjever: 13 eura

Prodaja ulaznica uključuje e-ulaznice koje kupac treba preuzeti sa svojih korisničkih stranica nakon kupovine i ispisati na svome pisaču, a pravo na kupovinu imaju isključivo državljani Republike Hrvatske, bez obzira na adresu prebivališta, uz popunu traženih osobnih podataka.

Jedna osoba može kupiti najviše četiri (4) ulaznice. Osim svojih podataka, kupac unosi i podatke o drugim navijačima za koje kupuje ulaznice pri čemu drugi navijači ne moraju nužno biti državljani Republike Hrvatske.

Rok za kupnju ulaznica putem interneta traje do početka utakmice ili do rasprodaje svih ulaznica. 

Ulaznice su putem interneta dostupne na portalu za ulaznice, gdje možete pronaći detaljne informacije o prodaji ulaznica i načinima plaćanja.

Upozoravamo navijače da će pri ulasku na stadion redari provjeravati točnost osobnih podataka na ulaznicama te kako će navijačima koji pokušaju ući na stadion s ulaznicom na drugo ime ulaz biti onemogućen. Stoga upozoravamo navijače da ne kupuju ulaznice na "crnom tržištu" s drugim podacima na ulaznici.

Još vijesti