Natjecanja > Hrvatski kup

Šibenik spreman za Hajduk

Čanadi: "Moramo biti
hrabri, nismo tu da
se predamo"

23.05.2023.
Čanadi: "Moramo biti hrabri, nismo tu da se predamo"
foto: Drago Sopta/HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Trener Šibenika Damir Čanadi i branič Stefan Perić najavili su sutrašnje finale SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa protiv Hajduka u Rijeci.

Damir Čanadi

"U finalu smo, to nam je najbitnije. Želimo dobro odigrati, to je jedna utakmica i treba nam pozitiva. Što je bilo u ligi, bilo je, na meni je da pripremim momčad nakon depresije zbog ispadanja. Mislim da smo spremni, da igrači znaju što nam treba protiv Hajduka, koji je u dobroj formi. Moramo biti hrabri, pokazati se u ovom izazovu, makar nismo favoriti. Nismo favoriti, nama se daje možda samo deset posto, ali pokušat ćemo osvojiti trofej"

"Odradili smo jako dobar trening, taktički i fizički moramo mnogo uložiti, i moramo pokazati da imamo neku vrijednost. Nismo tu da se predamo, jedna akcija može sve preokrenuti. Može se dogoditi neki protunapad, neki crveni karton. Imamo ideju s kojom postavom istrčati, s povratkom Perića dobivamo brzinu i agresivnost, Pozo se vraća i želi pomoći i dati sve od sebe. Svi žele igrati. Ne mogu reći da ćemo pobijediti, ali ćemo biti agresivni i moćni. Na vratima će biti Đaković, on je do sada sve odigrao u Kupu i bio je dobar i zasluženo je na vratima. Jedanaesterce nismo trenirali, iako smo spremni i na taj rasplet"

foto: Drago Sopta/HNS

Stefan Perić

"Pripreme nisu bile optimalne, prije tri dana smo ispali iz lige, no imamo motivacije za osvajanje kupa. Tako bismo pozitivnije završili sezonu. Nadam se da ćete sutra gledati drugačiji Šibenik, svi smo usredotočeni i znamo što trebamo raditi i uvjeren sam da ćemo to i napraviti. Ako smo pobijedili Dinamo u polufinalu, zašto ne bismo mogli i Hajduk u finalu? Ako zaustavimo Livaju, odradili smo već dobar posao, no imaju oni i Mlakara, Sahitija, Benrahoua, koji su odlični igrači. Nije Hajduk samo Livaja"

foto: Drago Sopta/HNS

Još vijesti