HNS > Ulaznice

Pretprodaja za najvjernije navijače

Prodaja ulaznica za
utakmicu Hrvatska -
Turska

02.10.2023.
Prodaja ulaznica za utakmicu Hrvatska - Turska
foto: Drago Sopta/HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Hrvatska reprezentacija će 12. listopada prvi puta zaigrati na osječkoj Opus Areni gdje će odmjeriti snage s Turskom u okviru Europskih kvalifikacija za EURO 2024., a prednost kupnje ulaznica imat će najvjerniji navijači Vatrenih.

Nakon odluke Disciplinske komisije Uefe o novčanoj te uvjetnoj kazni za HNS zbog diskriminacije na utakmici Hrvatska - Latvija, postalo je jasno da će hrvatsku reprezentaciju na utakmici protiv Turske bodriti pun stadion.

Hrvatski nogometni savez donio je odluku da će prednost prvokupa ulaznica imati najvjerniji navijači te će 1.000 navijača s najviše dolazaka na utakmice reprezentacije u proteklih pet godina tijekom današnjeg dana na svoj e-mail dobiti informacije i mogućnost kupnje do dvije ulaznice unutar 24 sata od primitka e-maila.

Slobodna prodaja ulaznica započet će tijekom utorka 3. listopada te će biti organizirana isključivo putem interneta na HNS-ovom portalu za ulaznice i to po sljedećim cijenama:

Od 3. do 11. listopada:
A3, A4, C3, C4, C5 - 30 €
A1, A2, A5, A6, C1, C2, C6 - 25 €
Svi B i svi D - 12 € 

Na dan utakmice (12. listopada):
A3, A4, C3, C4, C5 - 33 €
A1, A2, A5, A6, C1, C2, C6 - 28 €
Svi B i svi D - 15 €

Prodaja ulaznica uključuje e-ulaznice koje kupac treba preuzeti sa svojih korisničkih stranica nakon kupovine i ispisati na svome pisaču, a pravo na kupovinu imaju isključivo državljani Republike Hrvatske, bez obzira na adresu prebivališta, uz popunu traženih osobnih podataka.

Jedna osoba može kupiti najviše četiri (4) ulaznice. Osim svojih podataka, kupac unosi i podatke o drugim navijačima za koje kupuje ulaznice pri čemu drugi navijači ne moraju nužno biti državljani Republike Hrvatske.

Rok za kupnju ulaznica putem interneta traje do početka utakmice ili do rasprodaje svih ulaznica. Ulaznice su putem interneta dostupne na portalu za ulaznice, gdje možete pronaći detaljne informacije o prodaji ulaznica i načinima plaćanja.

Hrvatski nogometni savez naglašava da će na utakmici u Osijeku zaštitarska služba dosljedno i striktno kontrolirati i uspoređivati osobne podatke s podacima na ulaznici te će na stadion moći ući samo osobe s usklađenim podacima. Stoga upozoravamo navijače da ne kupuju ulaznice na "crnom tržištu" s drugim podacima na ulaznici. Također, neće biti dozvoljeno unošenje i postavljanje transparenata i zastava većih od standardne dimenzije 2x1 metar.

HNS će u krugu stadiona organizirati zonu za navijače te glazbeno-zabavni program na stadionu, kako bi navijači na vrijeme prošli kontrole na ulazu te ušli na stadion izbjegavajući gužve u posljednji trenutak.

Još vijesti