Grassroots > Veterani

Najuspješnija godina

U Sesvetama održana
7. sjednica Komisije
za veteranski nogomet
IO HNS-a

20.12.2023.
U Sesvetama održana 7. sjednica Komisije za veteranski nogomet IO HNS-a
foto: Arhiva HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

U Sesvetama je održana sedma sjednica Komisije za veteranski nogomet Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza, na kojoj je podneseno završno godišnje izvješće za 2023. godinu o radu i aktivnostima koje je komisija provodila tijekom godine.

Sjednica je održana pod vodstvom predsjednika Marija Smodlake, uz nazočnost tajnika i izbornika Roberta Uroića, tehničkog tajnika Nenada Stražanca, te članova komisije Milana Španjića, Gašpara Begonje, Željka Stipanića, Milana Rukavine, Dražena Šimunića i Tome Pršira.

Istaknuto je održavanje 20. dvoranskog prvenstva veterana HNS-a u Zadru (uz sudjelovanje rekordnih 45 momčadi), te 23. prvenstvo veterana HNS-a u Rovinju (uz sudjelovanje također rekordne 33 momčadi). Isto tako, istaknuto je 11 gostovanja reprezentacije veterana na obljetnicama klubova diljem Hrvatske.

Komisija je posebno ponosna na dovršetak i promociju knjige “Četvrt stoljeća veterana HNS-a”, koja je u studenom održana u hotelu Aristos uz organizaciju HNS-a. 

Predložen je Plan rada za 2024. s financijskim planom koji će biti proslijeđen IO HNS-a.

Komisija je donijela odluku da će se 21. Dvoransko prvenstvo veterana HNS-a održati u Makarskoj od 23. do 25. veljače 2024., a 24. Prvenstvo veterana HNS-a u Vinkovcima od 27. do 29. rujna 2024. godine. 

Već u srijedu, 27. prosinca najavljuje se nogometni spektakl, naime reprezentacija veterana HNS-a nastupit će na tradicionalnom humanitarnom malonogometnom turniru u Grazu u Austriji, na kojem nastupaju i Bayern, Sturm Graz, GAK Graz, DSV Leoben, Rapid Beč, Austria Beč i reprezentacija Zapada (klubovi sastavljeni od igrača Salzburga i Innsbrucka).

Još vijesti