HNS > Sudačka komisija

Suci iz BiH u Hrvatskoj

Antoni Bandić i
Miloš Gigović gosti
sudačkog seminara u
Medulinu

21.01.2024.
Antoni Bandić i Miloš Gigović gosti sudačkog seminara u Medulinu
foto: HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Bosansko-hercegovački suci s međunarodnim iskustvom, Antoni Bandić i Miloš Gigović, bili su gosti 64. seminara elitne skupine sudaca SuperSport Hrvatske nogometne lige koji je održan u Medulinu.

Bandić i Gigović družili su se s hrvatskim sucima, a u Medulinu su se osjećali kao kod svoje kuće. 

“Zahvaljujem se prvenstveno predsjedniku HNS-a, gospodinu Kustiću, te predsjedniku Komisije nogometnioh sudaca HNS-a, Bruni Mariću, na gostoprimstvu i pozivu na seminar. Pohvalio bih seminar u Medulinu, nevjerovatna je činjenica koliko je bilo kvalitetnog sadržaja i na koji način se intepretiraju pravila nogometne igre. To sve izgleda tako jednostavno zato što su ljudi koji su dionici sudačke komisije vrhunski profesionalci,  apsolutno poznaju nogomet i srž sudačkog posla i zato su vrhunski predavači i mentori. Puno sreće u daljnjem radu sucima, sudačkoj komisiji, predsjedniku HNS-a, Marijanu Kustiću, te voditelju natjecanja, Nevenu Šprajceru, a hrvatskoj reprezentaciji, izborniku Zlatku Daliću i njegovom stožeru želim puno sreće na predstojećem Europskom prvenstvu u Njemačkoj”, rekao je Antoni Bandić.

“Iskorostio bih ovu priliku zahvaliti se na pozivu predsjedniku HNS-a, Marijanu Kustiću, i prvom čovjeku hrvatskog suđenja, Bruni Mariću. Drago mi je konstatirati da je ovaj seminar bio na razini Uefe, obuhvaćeno je puno tema i korišteno puno video klipova kako bi suci mogu spremni dočekati drugi dio sezone. Što se mog boravka ovdje tiče, u Medulinu sam se osjećao kao kod svoje kuće”, istaknuo je Miloš Gigović.

Još vijesti