HNS > Ulaznice

UEFA Euro 2024

Uefa otvorila
platformu za
preprodaju ulaznica

06.03.2024.
Uefa otvorila platformu za preprodaju ulaznica
foto: Drago Sopta/HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Europska nogometna federacija Uefa otvorila je portal za preprodaju ulaznica za predstojeće Europsko prvenstvo u Njemačkoj.

Navijači reprezentacija sudionica, ali i svi ostali ljubitelji nogometa koji su kupili ulaznice za utakmice Eura u Njemačkoj, moći će ulaznice koje im ne trebaju staviti u preprodaju izravno putem Uefinog portala za ulaznice, koje će, potom, od 13. ožujka opet biti puštene u prodaju.

Preprodaja nije zajamčena, ali u slučaju da su ulaznice predane za preprodaju uspješno kupljene, vlasnici istih dobit će puni povrat novca.

Procedura je sljedeća: svi vlasnici ulaznica mogu ih objaviti na službenoj platformi za preprodaju UEFA EURO 2024™. Sve što treba učiniti jest prijaviti se na portal za ulaznice i odabrati ulaznice koje se žele prodavati. Pritom se može navesti bilo koji broj ulaznica koje se žele prodati. Ulaznice se mogu prodati i kupiti isključivo po stvarnoj cijeni.

Platforma za preprodaju ulaznica bit će otvorena do 11. ožujka 2024. do 11:00 po srednjoeuropskom vremenu, a onda od 13. ožujka 2024. u 11:00 sati bit će otvorena platforma za prodaju ulaznica koje su ponovno stavljene u opticaj.

Nakon što ulaznice budu prodane, onaj koji ih je prodavao primit će potvrdu putem elektroničke pošte i povrat novca u cijelosti na isti Alipay račun ili kreditnu/debitnu karticu koja je bila korištenu za kupnju.

Platforma za preprodaju ulaznica bit će otvorena u nekoliko vremenskih intervala, a prvi je od 13. do 14. ožujka. U slučaju da se nečije ulaznice ne prodaju u trenutnom prodajnom roku, bit će ponuđene navijačima u daljnjim prodajnim rokovima, o kojima će svi zainteresirani biti obaviješteni na sljedećoj poveznici

Ako se nečije ulaznice ne uspiju prodati, ostat će u njihovom vlasništvu.

Sva dodatna pitanja i odgovori dostupni su na sljedećoj poveznici.

Još vijesti