HNS > Sudačka komisija

Uoči završnice prvenstva

Predsjednik Kustić
na sastanku sudaca
elitne skupine

08.03.2024.
Predsjednik Kustić na sastanku sudaca elitne skupine
foto: Drago Sopta/HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

U Sesvetama je danas održan sastanak sudaca elitne skupine kojeg je sazvao povjerenik za određivanje sudaca SuperSport Hrvatske nogometne lige Ivan Novak, a kojem je prisustvovao i predsjednik HNS-a Marijan Kustić.

Nakon recentnih događaja, povjerenik za određivanje sudaca Ivan Novak i Komisija nogometnih sudaca održali su sastanak sa sucima elitne skupine.

Dijelu sastanka je nazočio i predsjednik HNS-a Marijan Kustić, koji je sucima dao maksimalnu podršku uoči završnice natjecanja te ih pozvao na homogenizaciju i maksimalnu koncentraciju.

"Sucima sam poručio da ih želimo zaštititi od svakog oblika pritiska te im omogućiti da svoj posao obavljaju najbolje što umiju. Osuđujemo sve oblike prijetnji i verbalnog nasilja te sam ih pozvao da sve takve situacije prijave nadležnim tijelima i HNS-u, pri čemu će od nas imati maksimalnu zaštitu u tom pogledu. S druge strane, očekujemo od njih maksimalni fokus te kvalitetno i dosljedno suđenje u završnici prvenstva, kao i da njihova komunikacija bude primjerena odgovornoj ulozi koju obavljaju", izjavio je predsjednik HNS-a Marijan Kustić.

Još vijesti