Grassroots > Veterani

Na novom stadionu

Reprezentacija
veterana Hrvatske u
Belom Manastiru

08.09.2024.
Reprezentacija veterana Hrvatske u Belom Manastiru
foto: Arhiva HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Reprezentacija veterana Hrvatske odigrala je prijateljsku utakmicu s veteranima ŠNK Baranja Belje na novoizgrađenom gradskom stadionu u Belom Manastiru povodom otvorenja jedne od etapa stadiona i terena. 

Utakmica je odigrana na terenu s umjetnom travom koji ima FIFA certifikat i Rješenje od Nogometnog saveza Osječko-baranjske županije i koristi se punim kapacitetom.

Krajem rujna u punu uporabu trebao bi se staviti i teren s prirodnom travom. Sve prostorije sa svlačionicama, tribinom i uredskim prostorima u potpunosti su završene, a uskoro bi se sve trebalo staviti u punu funkciju. Planom je predviđeno da će se naknadno izgraditi i staza za trčanje oko glavnog terena, te dodatni sportski sadržaji na cjelokupnom prostoru gradskog stadiona.

Prije utakmice član komisije za veteranski nogomet IO HNS-a, Milan Španjić, kapetanu domaćina Siniši Jukopili uručio je prikladnu plaketu. Sama utakmica odigrana u jutarnjem terminu u 11:00 sati i privukla je lijepi broj gledatelja.

foto: Arhiva HNS

Bez obzira na to što su reprezentativci dan ranije gostovali u Batini na proslavi 100. obljetnice NK Napredak, nisu pokazali preveliki umor te su na kraju pobijedili s visokih 7:0 (igralo se 2x30 minuta), a pogotke za reprezentaciju veterana Hrvatske postigli su Mario Mijatović tri, Dalibor Vokić dva, Vladimir Dragosavljević i Marko Ižaković po jedan. Zajedničkom domjenku nakon utakmice prisustvovao je i gradonačelnik Belog Manastira, Tomislav Rob, koji je izuzetno zadovoljan dosadašnjim radovima, a siguran je da će i ostali sadržaji uskoro biti dovršeni.

ŠNK Baranja Belje: Ivan Kočiš, Siniša Jukopila, Ivica Sabolek, Ljudevit Sajc, Saša Jeličić, Ivica Tkalec, Tomislav Kos, Vedran Dedić, Igor Piršl, Denis Slonja, Franjo Vrhar, Saša Horvat, Dalibor Mudri, Igor Kolarić, Saša Huić, Goran Hes, Igor Pintar, Slaviša Turk, Duško Lapac, Vedran Piršl, Mariel Horvat, Danijel Mulković, Zoran Blagus i Darko Ilijašev. Službeni predstavnik: Hrvoje Đurin, voditelj: Zoran Blagus..

Reprezentacija veterana Hrvatske; Goran Kerovec, Robert Radić, Branimir Bizjak, Josip Milardović, Mario Lučić, Siniša Ferenček, Dalibor Vokić, Marko Ižaković, Mario Mijatović, Siniša Klobučar, Vladimir Dragosavljević, Saša Dmitrović, Mario Kedmenec, službeni predstavnik Nenad Stražanac, izbornik Robert Uroić, fizioterapeut Sandi Ravbar.

Suci utakmice: Ivica Đurin, Stipa Matanov i Fran Ivković (svi Beli Manastir).

foto: Arhiva HNS

Još vijesti