HNS

UEFA Grassroots Week

Nogometni festival u
Belom Manastiru
okuplja preko 100
djece

24.09.2024.
Nogometni festival u Belom Manastiru okuplja preko 100 djece
foto: Drago Sopta/HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

U sklopu UEFA Grassroots Weeka, koji se održava od 23. do 30. rujna 2024. godine, Hrvatski nogometni savez ponosno promovira i podržava nogometni festival koji će se održati 25. rujna u Belom Manastiru.

Ovaj tjedan posvećen je slavljenju nogometa i njegova utjecaja na ljude diljem Europe te odaje počast svima koji se trude učiniti ovu igru dostupnom i ugodnom za sve.

Nogometni festival u Belom Manastiru okupit će više od 100 djece, počevši od najmlađih uzrasta, djece iz vrtića, koja će imati priliku uživati u sportu na Gradskom stadionu 25. rujna s početkom u 10:30 sati. Uz puno smijeha, zabave i zdrav način života, oni najmlađi okušat će se u štafetnim igrama, nogometu i graničaru. Cilj ovog događaja je kroz igru i druženje promicati temeljne vrijednosti nogometa poput timskog duha, poštovanja i jednakosti. 

Ovaj događaj pruža priliku za djecu i zajednicu da se okupe i proslave nogomet na način koji promovira ljubav prema igri i važnost sudjelovanja u sportu, neovisno o dobi ili vještinama. 

Još vijesti