HNS > Ulaznice

10 milijuna zahtjeva

Završena druga faza
prodaje ulaznica za
SP

22.02.2014.
Završena druga faza prodaje ulaznica za SP
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Nakon drugog ždrijeba za ulaznice za Svjetsko nogometno prvenstvo, poznati su vlasnici ukupno 2,3 milijuna ulaznica, a približno 60% ulaznica iz druge faze prodaje pripalo je navijačima iz Brazila.

FIFA je objavila kako je tijekom druge faze ždrijeba svoje vlasnike dobilo još 473.076 ulaznica, za sve utakmice osim za finale i za utakmicu otvaranja Svjetskog prvenstva u kojoj će se sučeliti domaćin Brazil te upravo Hrvatska.

Preko svih Fifinih kanala prodaje, zasad je navijačima pripalo 1,5 milijuna ulaznica, od čega 57 posto čine Brazilci, a 43 posto navijači iz svih drugih zemalja. Ta se brojka, uključujući i sve ostale Fifine programe, trenutačno penje na 2,3 milijuna ulaznica.

Svi koji su se prijavili za kupnju ulaznica dobit će obavijest o ishodu najkasnije do 11. ožujka 2014. godine, a zahtjeva je u dosadašnje dvije faze prodaje bilo približno 10 milijuna iz 228 različitih zemalja i teritorija.

FIFA podsjeća prijavljene kako na svojim računima moraju imati dovoljno sredstava za plaćanje jer će izvučene prijave biti naplaćene odmah. U suprotnom, zahtjevi će biti poništeni, a ulaznice ponuđene drugim navijačima.

Preostale ulaznice, njih približno 160.000, bit će ponuđene u sljedećoj fazi prodaje, koja počinje 12. ožujka 2014. godine u 8 sati po brazilskom vremenu (12:00 CET). Faza prodaje trajat će do 1. travnja, no očekuje se kako će ulaznice biti prodane znatno ranije, s obzirom da će vrijediti pravilo prvenstva za one koje se prvi i prijave.

U prodaji će biti ulaznice za sve utakmice osim za utakmicu otvaranja Brazil - Hrvatska u Sao Paulu, te za finale u Rio de Janeiru, kao što neće biti ulaznica ni za utakmice Engleska - Italija, SAD - Portugal, za osminu finala u Porto Alegreu i Sao Paulu kao niti za polufinale u Belo Horizonteu.

 

Još vijesti