Natjecanja > Futsal

Bitka za trofej u Dubrovniku

Poznati
polufinalisti
Hrvatskog kupa u
futsalu

12.04.2014.
Poznati polufinalisti Hrvatskog kupa u futsalu
foto: UEFA / Sportsfile
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

U Dubrovniku su u petak odigrani četvrtfinalni dvoboji Hrvatskog kupa u futsalu, a polufinale su izborile momčadi Nacionala, Osijek Kelmea, Split Tommyja i Squarea.

Dvorana Gospino Polje u Dubrovniku domaćin je završnice Hrvatskog kupa u futsalu, a poznati su i polufinalisti.

Perišić je doveo Murter u vodstvo protiv Nacionala u 31. minuti, no u završnici su za Nacional pogodili Kovač i Ugarković te tako osigurali prolaz svojoj momčadi.

Osječani su naposljetku bili uvjerljivi protiv Vrgorca, premda je na poluvremenu također bilo 0:0. Pandurević je prvi pogodak Osijeka zabio u 24. minuti, a na 2:0 povisio je Čavar u 38. minuti. Horvat i još jednom Čavar zapečatili su pobjedu u posljednjoj minuti susreta s nova dva pogotka u mreži Vrgorca.

Split Tommy s dva je gola Sutona na samom početku utakmice poveo 2:0 protiv Alumnusa, no Matošević je poravnao rezultat s dva svoja gola prije odlaska na odmor. U prvoj minuti drugog dijela Alumnus je prešao u vodstvo 3:2 zahvaljujući Grbeši, međutim, Laura i Subotić režiraju novi preokret i s konačnih 4:3 vode Split Tommy u polufinale.

Za visoku pobjedu Squarea nad Grobnikom (5:1) dva je puta pogodio Micevski, a po jedan su gol dodali Cvjetković, Vodopić i Rezo. Jedini strijelac za Grobnik bio je Katalinić.

Polufinalne se utakmice igraju u subotu u 18:30 i 20:30 sati, a sastat će se Split Tommy i Osijek Kelme, odnosno Nacional i Square. Finale se igra u nedjelju u 18:00 sati.

Hrvatski kup, četvrtfinale:
Nacional - Murter 2:1
Osijek Kelme - Vrgorac 4:0
Split Tommy - Alumnus 4:3
Square - Grobnik 5:1

Još vijesti