Natjecanja > Futsal

Uzbudljivo u Martinovki

Alumnus došao do
druge pobjede u
finalnoj seriji

03.06.2014.
Alumnus došao do druge pobjede u finalnoj seriji
foto: Arhiva HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

MNK Alumnus slavio je u prepunoj Sportskoj dvorani Martinovka u trećoj utakmici finalne serije prvenstva Hrvatske u malom nogometu nad MNK Novo Vrijeme Apfel i poveo rezultatom 2-1.

U fantastičnoj utakmici, prepunoj lijepih poteza, Zagrepčani su uspjeli izdržati nalete gostujuće momčadi iz Makarske i tako došli do vrijedne pobjede, rezultatom 5:3.

Alumnus je bolje otvorio utakmicu. Nakon velikog šoka i teške ozljede Ivana Bašića, Horvat lijepim pogotkom izvana donosi vodstvo Studentima iz Zagreba. U 10. minuti već je 2:0. Vratar Novog Vremena skrivio je kazneni udarac, a siguran realizator je Matija Capar.

Novo Vrijeme se vrlo brzo vraća u utakmicu. Slovenski dvojac Osredkar i Fetič zaslužan je za smanjenje vodstva Alumnusa. Rezultatom 2:1 odlazi se na poluvrijeme.

foto: Arhiva HNS

Kao i u prvom poluvremenu, Alumnus bolje ulazi i u nastavak utakmice. Grbeša u 23. minuti matira Perkovića za 3:1, da bi Jelavić već u 24. minuti održao priključak Makarana i smanjio na 3:2.

Uzbudljiva utakmica nastavlja se novim pogotkom Horvata, njegovim drugim te večeri. Alumnusov igrač najbrži je u kontranapadu i s lijeve strane, iskosa, pogađa suprotni kut Perkovićeva gola te vraća Zagrepčane na dva pogotka prednosti. Novo Vrijeme ne odustaje ni nakon tog pogotka, Fetič i Grcić kombiniraju u 32. minuti utakmice, a hrvatski reprezentativac u redovima Makarana siguran je za smanjenje vodstva i 4:3.

Ipak, do kraja utakmice Novo Vrijeme ne uspijeva doći do poravnanja rezultata. Samo je u posljednjoj minuti Vedran Matošević postigao pogodak za potvrdu pobjede Alumnusa.

Četvrta utakmica između ove dvije momčadi odigrat će se u srijedu, 4. lipnja u 20:15 sati u Gradskoj dvorani Makarska.

 
 

Još vijesti