Grassroots > Amateri

Hrvatska domaćin turnira

NS Zagreb sedmicom
otvorio Kup regija

20.10.2014.
NS Zagreb sedmicom otvorio Kup regija
foto: Drago Sopta/HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Selekcija Središta Zagreb izvrsno je otvorila kvalifikacijski turnir Uefinog Kupa regija pobijedivši u prvom kolu azerbajdžanskog predstavnika Çagirgan sa 7:1.

Azerbajdžanci su postali dragi gosti u Hrvatskoj - nakon što je A reprezentacija sa 6:0 slavila u Osijeku protiv Azerbajdžana u sklopu Europskih kvalifikacija, na otvaranju kvalifikacijskog turnira Kupa regija selekcija središta Zagreb slavila je protiv Çagirgana sa 7:1.

Kup regija Uefino je natjecanje za amaterske momčadi, a Hrvatska je ove godine u Istri domaćin kvalifikacijskog turnira. Pobjednici osam skupina kvalificirat će se za finalni turnir koji će se igrati u lipnju 2015. godine.

NS Zagreb je u vodstvo doveo Antun Strjački u 20. minuti, a prednost je udvostručio Željko Štulec.

Raspad gostiju uslijedio je u nastavku susreta kada su golove zabijali Strjački, Ivan Zelenika (11m), Arjan Rexhepi (2) i Antonio Boroša, dok je počasni pogodak za azerbajdžanskog predstavnika postigao Rasif Safiyarov.

Hrvatska je u skupini sa švedskim Västergötlandom i latvijskim RTU-om. Naredni susret je na rasporedu protiv Šveđana u srijedu u 15 sati u Poreču (stadion Veli Jože).

NS Zagreb - Çagirgan 7:1

NS Zagreb: Hadžić, Rexhepi, Juranović, Strjački (od 61. Boroša), Mohač, Rihtar (od 72. Ivkovčić), Čunčić, Špadina, Vrbat, Štulec (od 46. Zelenika), Puretić.

Trener: Sreten Ćuk

Još vijesti

  • Momčad NS Rijeka izborila završnicu Kupa regija

    23.09.2024.

    Momčad NS Rijeka izborila završnicu Kupa regija

    Hrvatska će imati svog predstavnika među osam najboljih momčadi aktualnog izdanja Kupa regija. Nakon dvije pobjede u prve dvije utakmice, protiv predstavnika Malte i Rumunjske, momčad NS Rijeka u...

  • Nova pobjeda NS Rijeke na kvalifikacijskom turniru Kupa regija

    21.09.2024.

    Nova pobjeda NS Rijeke na kvalifikacijskom turniru Kupa regija

    Momčad NS Rijeka upisala je drugu pobjedu u potrazi za plasmanom na završni turnir Uefinog kupa regija. Nakon sigurnih 3:0 protiv predstavnika Malte, nogometaši NS Rijeka pobijedili su selekciju...

  • NS Rijeka startala pobjedom protiv Maltežana

    18.09.2024.

    NS Rijeka startala pobjedom protiv Maltežana

    U prvoj kvalifikacijskoj utakmici drugog kruga za završnicu Uefinog Kupa regija, NS Rijeka pobijedila je predstavnike Malte rezultatom 3:0. U okolici talijanske Genove igra se turnir Skupine 8 drugog...

  • Hrvatska domaćin središnjeg kvalifikacijskog turnira

    08.12.2021.

    Hrvatska domaćin središnjeg kvalifikacijskog turnira

    Hrvatska će biti domaćin središnjeg kvalifikacijskog turnira Uefinog Kupa regija amaterskih reprezentacija.   Točan termin odigravanja utakmica bit će definiran do kraja ovog tjedna, a koja će...