Reprezentacija > Muška > A

Opet raspucani reprezentativci

Golovi Mandžukića,
Perišića, Kramarića i
Čopa

26.10.2014.
Golovi Mandžukića, Perišića, Kramarića i Čopa
foto: Drago Sopta/HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Hrvatski su reprezentativci u nedjelju bili vrlo učinkoviti u svojim klubovima te tresli mreže svojih protivnika.

Mario Mandžukić donio je pobjedu Atletico Madridu na gostovanju kod Getafea. Bio je strijelac jedinog pogotka, u 40. minuti dvoboja, nakon gužve u kaznenom prostoru domaćina.

U drugom je dijelu iznudio i isključenje Alexisa, a igrao je do 83. minute, kada ga je zamijenio Niguez. Za Getafe je u udarnoj postavi nastupio Sammir, kojega je sredinom nastavka zamijenio Diawara.

Wolfsburg je pred vlastitim navijačima svladao Mainz 3:0, a Ivan Perišić bio je strijelac drugog gola. Prvi je postigao Naldo, a treći Caligiuri.

Perišić je precizan bio u 59. minuti, kada je Naldo pucao glavom, a hrvatski reprezentativac također glavom skrenuo loptu u mrežu. Perišić je na terenu proveo prvih 70 minuta utakmice, a Ivica Olić odradio je svih 90 minuta.

U 13. kolu hrvatskog prvenstva, Rijeka je na Kantridi odigrala 1:1 sa Splitom. Gostima je prednost donio Ibriks krajem prvog poluvremena, a početkom drugog konačni je rezultat postavio Andrej Kramarić, uklizavanjem na drugoj vratnici na asistenciju Anasa Sharbinija.

Dinamo je na Maksimiru visoko porazio Osijek 5:0, a prvi je pogodak za Zagrepčane bio djelo Duje Čopa. Kramarić i Čop vodeći su na listi strijelaca MAXtv Prve lige - napadač Rijeke ima 15 pogodaka, a napadač Dinama 9.

Još vijesti