Reprezentacija > Muška > A

Raspoloženi reprezentativci

Ligaški pogoci
Perišića, Mandžukića,
Srne i Kramarića

01.11.2014.
Ligaški pogoci Perišića, Mandžukića, Srne i Kramarića
foto: Drago Sopta/HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Darijo Srna, Ivan Perišić, Mario Mandžukić i Andrej Kramarić upisali su se u liste strijelaca u prvenstvenim susretima svojih klubova.

U visokoj pobjedi Wolfsburga u 10. kolu Bundeslige, Ivan Perišić sudjelovao je s dva pogotka. Gosti su kod Stuttgarta slavili 4:0, a mrežu domaćina načeo je upravo Perišić, u 15. minuti susreta, prodorom i pogotkom s lijeve strane poslije pogreške suparničkih braniča.

Potom su Knoche i De Bruyne povisili na 3:0, a Perišić je bio precizan i u 88. minuti, na nesebičnu asistenciju De Bruynea, te je lakoćom pospremio loptu u praznu mrežu. Perišić je odigrao svih 90 minuta, dok je Ivica Olić također zaigrao u prvoj postavi Wolfsburga te je zamijenjen pet minuta prije kraja.

Uspješan je bio i Atletico Madrid, koji je u 10. kolu Primere pred svojim navijačima svladao Cordobu 4:2. Među strijelcima za momčad Diega Simeonea bio je i Mario Mandžukić, koji je u 62. minuti, na ubačaj Kokea iz prekida, glavom zatresao mrežu za 3:1. Mandžukić je odradio cijeli susret.

U Ukrajini se također igra 10. kolo domaćeg prvenstva, a Metalurg iz Donecka nadjačao je u gradskom derbiju Šahtar rezultatom 2:1. Morozjuk i Lazić osigurali su prednost Metalurgu, da bi počasni pogodak za Šahtar postigao kapetan Darijo Srna, prizemnim udarcem s ruba šesnaesterca nakon gužve ispred gola. Srna je igrao od prve do zadnje minute.

Andrej Kramarić bio je jedini strijelac Rijeke u gostujućem remiju sa Slaven Belupom u sklopu 14. kola MAXtv Prve lige. Završilo je 1:1, a Kramarić je u 35. minuti bio precizan s 11 metara. Izjednačio je Ozobić u 60. minuti utakmice.

 

Još vijesti